Vormen

Unieke design hoesjes van B2C Telecom.
Geselecteerde filters:
Vormen
4 resultaten
Geselecteerde filters:
Vormen

Niet gevonden wat je zocht?

Ontwerp je eigen hoesje! Gebruik je eigen foto of logo en ontwerp je eigen hoesje snel en simpel.

Zelf ontwerpen

Jouw smartphone of tablet blijft in vorm met deze design hoesjes

Er zijn wiskundige vormen zoals een cirkel of kubus. De meeste vormen zijn nog complexer, zoals meubels of bloemen. Een vorm kan verschillende uiterlijke kenmerken hebben. Welke allemaal, dat tref je onder meer aan in onze bijzondere collectie design hoesjes met vormen. We hebben voor vormen gekozen die momenteel zeer populair zijn. We denken dat iedereen zich kan vinden in onze collectie. Er zit voor ieder wat wils tussen.

Een vorm heeft verschillende kenmerken zoals een structuur en een betekenis. Daarom kun je de vormen op onze hoesjes goed van elkaar onderscheiden. Zo hebben alle verschillende soorten vormen een eigen naam gekregen. Denk aan voor de hand liggende benamingen zoals een cirkel, vierkant, rechthoek, ovaal of driehoek. Onze designer was bij het ontwerpen van de hoesjes met vormen zeer goed in vorm. Dat kun je zien aan de uitstraling van de producten.

Onze telefoonhoesjes | tablethoezen zijn door een professionele designer vormgegeven. Deze persoon richt zich mij het ontwikkelen van de designs op de laatste trends en rages in smartphone land. Vaak zijn vormen terug te vinden in allerlei objecten en duiden ze een betekenis aan. Vormen kunnen staan voor een bepaalde kracht of een bepaald element. Ze kunnen een gevoel opwekken. Wij hopen dat je een zeer opgewekt gevoel krijgt bij het zien van onze collectie design hoesjes met vormen.

We hebben design hoesjes in verschillende vormen en maten

Niet alleen kun je kiezen uit verschillende vormen, maar ook uit verschillende soorten hoesjes. Zo zijn er wallet case, die verschillende vakjes hebben aan de binnenkant en een magnetisch lipje aan de buitenzijde. Ook heb je stand cases, een variant op een bookcase, die een standaard hebben. De keuze is dus groot. Daar zal jij allicht vrolijk van worden. Er zijn een heleboel vormen, dus ook een heleboel telefoonhoesjes en tablethoezen. Vormen zien we dagelijks om ons heen op tv maar ook in tijdschriften, boeken en op oude gebouwen.

Soms worden vormen en symbolen met elkaar gecombineerd, dit kan resulteren in een andere betekenis. Alle vormen kun je waarschijnlijk wel terugvinden op internet. Wij willen ons focussen op de telefoonhoesjes en tablethoezen, zoals de siliconen hoesje met vormen. Maar je kunt ook gaan voor een stevige hard case.