Don't Touch My Phone

Unieke design hoesjes van B2C Telecom.
Geselecteerde filters:
Don't Touch My Phone
8 resultaten
Geselecteerde filters:
Don't Touch My Phone

Niet gevonden wat je zocht?

Ontwerp je eigen hoesje! Gebruik je eigen foto of logo en ontwerp je eigen hoesje snel en simpel.

Zelf ontwerpen

Een Don't Touch My Phone case is stevig en zeer opvallend

Wil je jouw telefoon beschermen én op laten vallen? Dan is een leuk case met de tekst Don't Touch My Phone echt iets voor jou! We hebben een ruime collectie design hoesjes opgebouwd met de tekst Don't Touch My Phone. Deze tekst hebben we op portemonnee hoesje, flip case en silicone-hoesje gezet. Maar je kunt natuurlijk ook zelf een tekst op een case zetten, door zelf je eigen unieke hoesje te ontwerpen. Alle hoesjes zijn bij ons zeer goedkoop.

De tekst Don't Touch My Phone zie je steeds vaker terug op telefoonhoesjes. Vandaar dat wij een speciale collectie hebben gemaakt, die voortdurend wordt aangevuld met nieuwe ontwerpen. De designs zijn in zeer hoge kwaliteit inkt op de telefoonhoesjes bedrukt. Het Don't Touch My Phone zal dus nimmer vervagen en voor altijd op je telefoonhoesje staan. Onze duurzame design hoesjes zijn van alle gemakken voorzien.

De tekst Don't Touch My Phone staat niet voor niets op onze hoesjes. Jouw smartphone is zeer kwetsbaar en verdient de allerbeste bescherming die er is. Het is niet de bedoeling dan anderen met jouw telefoon aan de haal gaan. Stel dat een kennis ongevraagd met jouw telefoon foto’s gaat schieten en het apparaat op de grond laat vallen, dan kan er zomaar onherstelbare schade optreden. Kies daarom voor een portemonnee hoesje, flip case of silicone-hoesje met de tekst Don't Touch My Phone.

Don't Touch My Phone staat op portemonnee hoesjes, silicone-hoesjes en flip case

Een design met de tekst Don't Touch My Phone op een silicone-hoesje komt op de achterkant te staan. De randen van de case blijven transparant. Een silicone hoesje is zeer flexibel en beschermt de achterkant en de zijkanten van de telefoon heel goed. Een stand case beschermt alle zijden van de smartphone en heeft de magnetische sluiting aan de binnenzijde zitten. Ook op een portemonnee hoesje zie je de tekst Don't Touch My Phone op alle zijden staan, zelfs op het magnetisch lipje aan de buitenkant. Ben je op zoek naar een case met de tekst Don't Touch My Phone erop? Bekijk dan eens onze collectie design hoesjes met de tekst Don't Touch My Phone. We zijn ervan overtuigd dat je zult slagen, voor een zeer lage prijs.

Let op: De inkt die we gebruiken kan in het begin een sterke geur afgeven. Dit is echter tijdelijk en niet schadelijk voor de gezondheid. Na een kleine week verdwijnt de geur vanzelf. De geur verdwijnt sneller door blootstelling aan zonlicht. Het kan dus geen kwaad om het hoesje de eerste dagen op een plek met veel zonlicht te bewaren.