Kies je Lenovo toestel
We hebben 11 toestellen gevonden

Maak zelf een Lenovo hoesje

Lenovo brengt talloze producten op de markt die geprezen worden op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en design. Het is de grootste PC fabrikant ter wereld en behoort inmiddels ook tot de top voor wat betreft tablets en smartphones. Mooie Lenovo hoesjes zijn natuurlijk terug te vinden op de website. Maar een unieke look kan aan het toestel worden gegeven door zelf een hoesje te maken. Dit kan exclusief bij B2C Telecom tegen een zeer geringe prijs.  

B2Ctelecom heeft een unieke tool ontwikkeld, namelijk de Phone Case Designer. Hiermee is het mogelijk om zelf een hoesje te maken voor een Lenovo toestel. In de preview in 3D is meteen te zien hoe het Lenovo hoesje met foto er uit komt te zien. Dit is niet alleen erg bijzonder, maar ook nog eens uitdagend, prikkelend en aangenaam om te doen. Dit merken we op uit onze vele klantenreviews.

Eigen hoesje ontwerpen voor Lenovo is erg in trek

Natuurlijk is het mogelijk te kiezen voor een gewoon Lenovo hoesje op onze website. Deze zijn zeer mooi en ijzersterk. Ze bieden optimale bescherming tegen valschade. Een unieke tint wordt echter gegeven door zelf een hoesje te ontwerpen voor de Lenovo. Veel klanten kiezen ervoor om foto’s van vakanties of huisdieren toe te voegen aan het unieke Lenovo hoesje. Maar het mooie is dat jouw creatieve vermogen wordt aangesproken. Hierdoor wordt het extra leuk om zelf een telefoonhoesje te ontwerpen voor de Lenovo.

Op het moment dat het telefoonhoesje met foto is ontworpen, is direct een voorbeeld zichtbaar in 3d. Vervolgens is het nog mogelijk aanpassingen te doen en foto’s om te wisselen. Het is mogelijk om verschillende foto’s en teksten op het hoesje te plaatsen. Er kunnen er tot wel tien op het hoesje geplaatst worden. Een praktische handleiding op onze website neemt de ontwerper mee in het proces. Bedrijven krijgen als ze een eigen hoesje maken een gratis proefdruk toegestuurd.

Leukste foto’s op Lenovo hoesje door eigen ontwerp

Een eigen telefoonhoesje met foto ontwerpen voor de Lenovo doe je natuurlijk met de leukste afbeeldingen. Op het moment dat je tevreden bent over het eindresultaat, druk je op bestelknop en de unieke Lenovo hoes wordt vervolgens zeer snel geleverd. Dit komt omdat B2Ctelecom de bedrukking van de Lenovo hoesjes in eigen beheer regelt. Door zelf een hoesje te maken met foto wordt een persoonlijk telefoonhoesje gecreëerd. Dit ziet er niet alleen schitterend uit, het is ook nog van alle gemakken voorzien. Ook voor een tablethoes ben je bij B2Ctelecom aan het juiste adres.