Een design hoesje beschermt jouw smartphone op een bijzondere manier

We hebben een zeer uitgebreide en gevarieerde collectie design hoesjes ontworpen. Met deze designs krijgt jouw smartphone een hele bijzondere uitstraling. Ze staan op drie soorten hoesjes: boekhoesjes, stand cases en TPU cases. Ga voor de case waar jij het beste gevoel bij hebt en die past bij jouw persoonlijke situatie.  

De design hoesjes worden bedrukt in allerlei uitdagende en spannende thema’s, die we zelf hebben vastgelegd. Op het moment dat jij jouw bestelling hebt geplaatst, bedrukken wij het hoesje in ons eigen magazijn. Het printen van een design hoesje is dus maatwerk en gebeurt met de grootst mogelijke zorg. We gebruiken hiervoor een speciaal soort UV-inkt, wat een zeer duurzaam resultaat oplevert. Jouw eigen design hoesje met foto’s en teksten gaat dus zeer lang mee.

Geef jouw design hoesje een persoonlijke touch met een eigen tekst

Wij bieden de bijzondere optie om jouw design hoesje uit te breiden met een persoonlijke tekst. Zo kun je kiezen voor een lijfspreuk, een motto of een bijzondere uitspraak of quote van een beroemdheid. Maar je kunt ook je eigen naam toevoegen aan het design. Het toch al zeer bijzondere design hoesje krijgt daarmee dus een persoonlijke touch. Je zorgt ervoor dat je een case in bezit krijgt die niemand anders heeft.

Je kunt ook nog eens kiezen uit verschillende lettertypes. Tijdens het invoeren van de tekst zie je een lijst met lettertypes in beeld verschijnen. Zo bepaal je zelf of de case een sierlijke of juist strakke uitstraling krijgt. Bovendien bieden we je de mogelijkheid om jouw favoriete kleur te bepalen. Met een speciale functie kun je jouw tekst exact rechts, midden of links uitlijnen binnen het design.

Onze design hoesjes zijn zeer goedkoop

Wij bedrukken het design hoesje met een zeer geavanceerde printer. Omdat we alle nodige technieken in eigen huis hebben, kunnen we de kosten van onze design hoesjes zeer laag houden. Het komt voor dat het design hoesje in het begin voor sommige mensen een onaangename geur afgeeft. Dat is echter puur de nieuwigheid van de print en het hoesje. Deze geur verdwijnt gegarandeerd binnen een paar weken. Jouw bijzondere design hoesje wordt binnen 1 of 2 werkdagen geleverd.