Overige

Unieke design hoesjes van B2C Telecom.
Geselecteerde filters:
Overige
10 resultaten
Geselecteerde filters:
Overige

Niet gevonden wat je zocht?

Ontwerp je eigen hoesje! Gebruik je eigen foto of logo en ontwerp je eigen hoesje snel en simpel.

Zelf ontwerpen

Ook de overige design hoesjes spreken tot de verbeelding

In onze collectie overige design hoesjes bevinden zich de cases die we niet onder een van de vele categorieën hebben kunnen plaatsen. Voor deze producten zou je waarschijnlijk makkelijk een blokje voor om willen rijden. Toch zijn ook deze mooie design hoesjes met een simpele druk op de knop te bestellen. De overige hoesjes zijn minstens zo speciaal als onze andere collecties.

Je zou kunnen denken dat we in onze collectie overige design hoesjes de producten hebben gestopt die niet zo bijzonder zijn. Maar niets is minder waar. Sterker nog, feitelijk zijn deze hoesjes zo bijzonder, dat we juist daarom niet zo goed wisten onder welke categorie we ze het beste zouden kunnen scharen. Vandaar dat we er een aparte collectie van hebben gemaakt. Deze collectie is door onze designer met zeer veel creativiteit ontworpen.

Al deze buitenbeentjes zijn op onze hoofdvestiging in het Brabantse Geldrop ontworpen. De designer heeft zich gebaseerd op de laatste trends, ontwikkelingen en rages onder smartphone gebruikers. Hierdoor weten we zeker dat de collectie overige design hoesjes bij je in de smaak zal vallen. Misschien heb je el een rondgesnuffeld in onze andere collectie en ben je jouw favoriete design nog niet tegengekomen. Dan is de kans groot dat jij het gewenste hoesje tegenkomt in deze zeer luxe vergaarbak.

De overige designs zijn misschien wel de meest uitzonderlijke

De overige designs staan op bijvoorbeeld wallet case met pasjes. Deze bookstyle cases worden bij ons het meest besteld. Ze hebben verschillende vakjes aan de binnenkant en een magnetisch lipje aan de buitenzijde. Ook zijn er standcases, een variant op een bookcase, die 1 opbergvakje hebben en een speciale standaard. Ideaal als je veel filmpjes kijkt op je telefoon. Alle overige hoesjes zien er zeer luxe uit en zijn perfect afgewerkt. We hebben ook nog silicone back cover en hard cases. Alle overige design hoesjes beschermen jouw smartphone tegen schade en staan garant voor een exclusieve uitstraling. Staat jouw ideale design hoesje er niet tussen? Kijk dan toch nog eens met een scherp oog naar onze andere collecties. Misschien heb je iets over het hoofd gezien.