Kies je HTC toestel
We hebben 1 toestel gevonden

Bescherm HTC toestellen met B2C Telecom-hoesje 

HTC is één van de bekendere smartphone merken. Het merk is bekend van onder andere de HTC One en HTC Desire-serie. HTC bestaat echter al sinds 1997 en is al een lange tijd bezig met de ontwikkeling van mobiele telefoons en later smartphones. Hoesjes, screenprotectors en andere HTC accessoires zijn in overvloed te bestellen op deze website.

De Taiwanese fabrikant is zowel in de zakelijke markt als de particuliere markt erg bekend. Naast Samsung, Apple en Huawei staat HTC op een goede vierde plaats als het om verkoop en populariteit gaat. De smartphones van HTC zijn degelijk, modern en krachtig. Dit soort eigenschappen zijn tevens van toepassing op onze telefoonhoesjes. Onze smartphone cases bezorgen de HTC toestellen een lang en gelukkig leven.  

Populair toestel krijgt populair hoesje

De oorspronkelijke Desire is ontworpen om de concurrentie aan te gaan met Apple iPhone, en ook met de Google Nexus One. De HTC Desire is een van de populairste Android-toestellen aller tijden. Mede dankzij de 1GHz-Snapdragon-processor is de HTC Desire een snel toestel. Deze vlieger gaat ook op voor alle andere Desire toestellen, zoals de 626 en de 820.  Met een telefoonhoesje blijven deze toestellen ook hun snelheid behouden. De HTC Desire is inmiddels aanzienlijk in prijs gezakt maar nog altijd vrij gewild. Daarom is een goedkoop hoesje zeer aan te bevelen.

Vele smartphones van het merk beschikken over een aluminium behuizing. Dit maakt het niet alleen prachtig om te zien, maar zorgt er ook nog eens voor dat de telefoon lekker in de hand ligt. Het kan bovendien tegen een stootje met een HTC hoesje van B2C Telecom. Alle genoemde eigenschappen gelden voor de HTC One. Dit is een geweldige telefoon met alles wat de moderne smartphone gebruiker zich kan wensen. Hij is supersnel (1.7 Ghz quad-core processor) en heeft een 4.7 inch Full-HD touchscreen.

Touchscreen blijft prachtig met screenprotector

Dit prachtige touchscreen blijft niet alleen in optimale staat met een mooi smartphonehoesje. Ook een screenprotector is meer dan welkom. Deze zijn in folie en in glas beschikbaar. De eerste houdt vuil en gebruikssporen weg van het scherm, de tweede geeft het toestel een tweede glazen huid. Hierdoor zijn barsten in het scherm niet mogelijk. Deze HTC accessoires zijn makkelijk aan te brengen. Voor hulp zijn handleidingen terug te vinden op onze website.

HTC One heeft bovendien een meer dan verbluffende camera, waarmee de fotografen onder ons de dag van hun leven kunnen hebben. De beste bescherming voor de toptoestellen van HTC geeft een hoesje in samenwerking met een waardevolle screenprotector.