Kies je Motorola toestel
We hebben 51 toestellen gevonden

Hoesjes B2C Telecom geven Motorola identiteit 

Motorola smartphones hebben een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. De toestellen zijn voorzien van alle nieuwe features en de consument krijgt voor een bescheiden prijs een toestel in handen dat kan wedijveren met heel veel topsmartphones in het middensegment. Door er een leuk hoesje bij te nemen ogen de Motorola telefoons zelfs als high-end. Tenminste, als je kiest voor de Motorola Moto hoesjes van B2C Telecom. Deze zijn herkenbaar van grote schoonheid en van zeer hoge kwaliteit. 

Motorola maakt al bijna honderd jaar communicatieapparatuur en veel smartphone gebruikers zullen zich de eerste Motorola telefoons nog wel herinneren. In 2011 werd de mobiele tak van het bedrijf overgenomen door Google, dat in 2014 de meerderheid van de patenten doorverkocht aan Lenovo. Dit heeft ervoor gezorgd dat er geweldige Motorola smartphones op de markt zijn gekomen. Deze kunnen een hoesje van hoge kwaliteit wel gebruiken. En dan zit je goed op de website van B2C Telecom.

Mooi assortiment hoesjes beschermt Motorola Moto

Ondanks het feit dat niet veel Nederlanders meer gebruik maken van een Motorola telefoon zijn ze toch weer in opkomst. Het is niet de bedoeling dat de Motorola identiteit verloren raakt. Dit wordt benadrukt door de afdeling Marketing van Motorola. Daarom heeft B2C Telecom besloten met een mooi assortiment Motorola Moto hoesjes voor de dag te komen. Deze smartphonehoesjes beschermen de toestellen tegen valschade en andere vervelende ongemakken.

Motorola wil hun toestellen een sterkere identiteit geven en de toestellen moeten tegelijkertijd duidelijk anders worden dan die van de concurrentie. In elk geval zijn ze nu al van een sterke kwaliteit. Veel Motorola Moto telefoons hebben camera’s waarmee je goed kunt filmen, waardoor video’s erg helder en scherp zullen zijn.

Motorola-scherm heeft screenprotector nodig

Dan is het natuurlijk wel belangrijk om het scherm in opperste staat te houden. Dat kan door een smartphone case te bestellen op onze website. Onze Motorola hoesjes geven de toestellen een persoonlijke identiteit, waarmee je altijd en overal voor de dag kunt komen. Op het werk, op school, of gewoon op feestjes bij vrienden.

Behalve met goedkope hoesjes is er nog een aanvullende mogelijkheid om het scherm extra te beschermen. Namelijk met screenprotectors. Deze voorkomen barsten, scheuren en krassen op het scherm. Indien de Motorola Moto een screenprotector heeft, is het niet zo erg als die een keer op de grond valt. De allermooiste en goedkoopste smartphone hoesjes en screenprotectors voor de Motorola Moto koop je bij B2C Telecom.