Kies je Huawei toestel
We hebben 40 toestellen gevonden

Huawei en hoesjes B2C Telecom perfecte match

Huawei is een Chinees bedrijf dat sinds de oprichting in 1987 mobiele netwerken oplevert. Inmiddels bestormt het al enige jaren de markt van nieuwe smartphones. Zo bewees Huawei met zijn smartphone Ascend P2 dat het opgewassen is tegen de concurrentie van andere smartphone-fabrikanten. De toestellen van Huawei zijn dus zeer innovatief en hebben de best denkbare bescherming nodig. Dit is het geval bij de afname van een hoesje bij B2C Telecom.

Huawei wil graag de derde plek veroveren in de smartphonebranche, naast Apple en Samsung. Het bedrijf heeft in 2013 de Ascend-serie uitgebracht, waarbij de Ascend P6 de dunste telefoon van het moment was. Inmiddels zijn er alweer luxere uitvoeringen beschikbaar, waarbij vooral de fraaie behuizing en de camera’s eruit springen. Deze specificaties zijn gebaat bij de bescherming van een leuk hoesje van B2C Telecom. De smartphone hoesjes zijn er in allerlei soorten en maten. Zoals design hoesjes, stand cases en TPU cases. Alle Huawei hoesjes hebben hun eigen specifieke kenmerken, zodat er altijd wel iets naar persoonlijke wens beschikbaar is.

Punten scoren met hip hoesje

Huawei weet goed hoe je een mooie telefoon maakt. De smartphones zijn mooi afgewerkt, hebben een fijn gewicht en liggen goed in de hand. Ze houden lekker vast en passen prima in de broekzak of jaszak. Indien hier een TPU hoesje bij wordt gebruikt, is het toestel nog altijd prima overal mee naar toe te nemen. Deze smartphone cases zijn namelijk zeer flexibel. Ze beschermen vooral de achterkant en de zijkanten van de Huawei telefoon, maar dankzij de ophogingen ligt ook het scherm niet open en bloot. Met een TPU case passen de smartphones nog altijd goed in de broekzak. 

Scherm heeft screenprotector nodig

Waar Huawei zich oorspronkelijk concentreerde op de zakelijke markt, doet het bedrijf dat nu meer op de consumentenmarkt. Huawei staat bekend om kwalitatief goede producten, die voor een aantrekkelijke prijs aan te schaffen zijn. Ze hebben dus een goede prijs-kwaliteit verhouding, net als onze telefoonhoesjes en screenprotectors. Met deze laatst genoemde Huawei accessoire krijgt het scherm een extra verzekering. 

Wat geldt voor de smartphones geldt ook voor de tablets van Huawei. Ze zijn niet van het duurste soort maar wel tegen aantrekkelijke prijzen te krijgen. Ook voor de tablets van Huawei heeft B2C Telecom een aantrekkelijk aanbod tablethoesjes ter beschikking. Maak het jezelf makkelijk door bijvoorbeeld te kiezen voor een plastic hard case. Door de verschillende uitsparingen zijn de MediaPads van Huawei te gebruiken terwijl ze in het hoesje zitten. Je leest het goed: B2C Telecom is van alle markten thuis.