Kies je Sony toestel
We hebben 26 toestellen gevonden

Sony hoesjes

Sony brengt smartphones en tablets op de markt van hoge kwaliteit. Deze vallen onder de Xperia lijn. Het uiterlijk is typisch Sony: strak en functioneel. Daarnaast zijn ze behoorlijk degelijk en kunnen ze wel tegen een stootje. Het strakke design van zowel de smartphones als tablets vereist hoesjes en screenprotectors van hoge kwaliteit. Bestel deze daarom bij B2C Telecom, dan is succes verzekerd.  

Strakke lijn Sony past bij hoesjes en screenprotectors B2C Telecom

De Xperia lijn draait op het Android-besturingssysteem, waardoor elk Sony Xperia-toestel toegang geeft tot miljoenen apps. De apparaten van Xperia hebben een schitterend scherm, dat haarscherp beeld levert. Met een Full HD-resolutie is video’s afspelen een belevenis op zich. Daarom is het verstandig om meteen de nadruk te leggen op een screenprotector. Met deze Sony Xperia accessoire worden barsten en scheuren in het kostbare scherm voorkomen.

Er zijn glazen screenprotectors en screenprotectors van folie. Glas is de veiligste optie. Een screenprotector van folie houdt vooral krassen en vuil weg. Deze Sony accessoires zijn vrij simpel op het scherm aan te brengen. Op onze website zijn bovendien handleidingen terug te vinden. Screenprotectors worden vrijwel altijd gebruikt in combinatie met een TPU case. Deze flexibele en stevige Sony hoesjes beschermen namelijk in eerste instantie de achterkant en de zijkanten van het toestel.

Hoesjes handhaven hoge beeldkwaliteit Sony Zperia lijn

De Sony Xperia telefoons zijn doorgaans water- en stofdicht. Veel smartphones sneuvelen in een plas water. Zo niet de Xperia Z, die gaat namelijk niet verloren als die in de afwasteil terecht komt. Als het toestel vies is, is het ook gewoon met water af te spoelen. Dit neemt allemaal niet weg dat een telefoonhoesje nog steeds meer dan welkom is. Het scherm kan altijd in aanraking met de grond komen en het is wel de bedoeling om de hoge beeldkwaliteit de handhaven. Met een Xperia hoesje blijven de kleuren ook mooi tot hun recht komen.

Hoesjes beschermen tablets Sony

Sony staat naast haar goede beeldtechnologie ook bekend om haar camera's. De telefoons hebben hoge megapixel sensoren, die ook terug te vinden zijn in de camera-lijn van Sony. Sony liefhebbers weten dan al wat ze in huis hebben gehaald. Ook bij fotomomenten met minder licht is de camera nog steeds een knaller. Zie hier nog een reden om een mooi Sony Xperia hoesje aan te schaffen. Ook het scherm van de tablets heeft indrukwekkende resoluties en ook voor dit soort apparaten zijn op onze website volop hoesjes te vinden. Er zijn veel table thoesjes die de apparaten beschermen tegen krassen en vuil. Op deze website zijn Sony hoesjes, Sony screenprotectors en andere Sony accessoires voor tablets en smartphones zeer voordelig te bestellen.