Sony Xperia XA1 hoesjes

Bekijk hier alle hoesjes voor jouw Sony Xperia XA1.

0 resultaten

Sony Xperia XA1 hoesjes | Gratis verzending

Geen zoekresultaat

Helaas! Wij vonden geen artikelen voor jouw zoekopdracht.

Wat kun je doen?

  • Controleer de spelling van je zoekopdracht
  • Probeer een andere zoekopdracht
  • Zoek je informatie over onze service? Ga naar de pagina klantenservice.
 

Zelf een hoesje ontwerpen?

Op zoek naar een hoesje, maar kun je er geen vinden dat uniek is en echt bij je past? Maak hem dan zelf.

Seppe

Sony Xperia XA1 wordt toptoestel met hoesje van B2C Telecom

De Sony Xperia XA1 is de opvolger van de Sony Xperia XA en valt vooral op met de uitzonderlijke camera. De Sony Xperia XA1 is namelijk een middenklasse-model en een 23 megapixel met een Exmor RS-sensor tref je niet snel aan bij vergelijkbare toestellen. Tel daar de overige fraaie specificaties van dit toestel bij op en het is onvermijdelijk dat je zult besluiten een hoesje aan te schaffen. Doe je dit bij B2C Telecom, dan betaal je nooit een cent teveel voor je telefoonhoesje.

De fotografen onder ons zitten met de Sony Xperia XA1 voor een dubbeltje op de eerste rang. Met de Exmor RS-sensor en de 23 megapixels maak je de mooiste foto’s met het toestel. Ook de selfie camera laat zich met de 8 megapixel sensor bepaald niet onbetuigd. Met een telefoonhoesje zorg je ervoor dat het beeldscherm van de Sony Xperia XA1 in opperste staat blijft. Dat is wel zo handig. Met een wazig zicht profiteer je natuurlijk niet optimaal van de Exmor RS-sensor en de 23 megapixels.

Sony Xperia XA1 heeft screenprotector nodig

Dus kom je ook automatisch uit bij een screenprotector. Het scherm is namelijk het kwetsbaarste onderdeel van de smartphone en de touchscreens zijn in de afgelopen jaren steeds moderner geworden. Met een hoesje en een screenprotector blijven de vele foto’s en filmpjes er natuurlijk vele malen mooier uitzien. Op onze website maken we onderscheid tussen glazen screenprotectors en screenprotectors met folie.

Het laat zich raden wat een versie van glas doet. Er komt een extra laagje glas te liggen op het display van de smartphone. Dit geeft de beste bescherming tegen barsten in het scherm. Bovendien is de glazen screenprotector zeer makkelijk aan te brengen op het scherm. De versie van folie vergt ietsje meer geduld, maar ook het aanbrengen van deze screenprotector is geen hels karwei. Een instructiefilmpje op onze website laat precies zien hoe je dit moet doen. Mocht je in de buurt zijn dan is ook altijd mogelijk om een bezoek te brengen aan ons filiaal in Helmond. Onze medewerkers zijn altijd bereid om ter plekke de screenprotector aan te brengen op de Sony Xperia XA1.   

Hoesjes voor Sony Xperia XA1 tegen de laagste prijzen

Voor alle smartphonehoesjes en smartphone accessoires ben je bij B2C Telecom aan het juiste adres. De hoesjes en screenprotectors worden geleverd tegen de meest gunstige prijzen. Onze boek en flip hoesjes zijn zeer populair, maar ook met een tpu case en een stand case loop je er bijzonder hip bij. Al onze prijzen op de website zijn inclusief btw en vanaf 20 euro is er geen sprake van verzendkosten.