Tablethoesjes

Kies je merk, zoek je toestel en vind alle tablethoesjes voor jouw toestel.

Tablets en iPads verdienen hoesje van B2C Telecom

De tablet is in vrij korte tijd binnengedrongen tot meer dan de helft van de huishoudens. Of het nu gaat om de tablet in het algemeen of de iPad: het is een gemakkelijk middel om snel dingen op te zoeken wanneer je op de bank zit. Tegelijkertijd kan in ieder huishouden een chaos toeslagen waarin de tablet het kind van de rekening is. Doe daarom verstandig en gebruik hoesjes voor alle tablets. Tablethoesjes van B2C Telecom beschermen het apparaat wanneer en waar het nodig is.

Over kinderen gesproken: de tablet wordt door ouders nogal eens gebruikt om hun kroost in toom te houden. Maar kinderen die spelletjes aan het doen zijn kunnen nogal eens onrustig worden en hardhandig met de tablet omgaan. Met als gevolg een val van de tablet en een barst in het scherm. Beteugel dit gevaar door de tablet of iPad te voorzien van een leuk hoesje. Onze tablethoezen zijn zeer stevig en duurzaam en uiterst functioneel.

Voor elke tablet is er een hoesje

Naast ons ruime assortiment telefoonhoesjes bieden we daarom een tablet hoes 7 inch, tablet hoes 8 inch en tablet hoes 10 inch aan. De meest gangbare maat voor thuisgebruik is 10 inch, maar je kunt ook kiezen voor een 7 of 8 inch model voor onderweg. Zo is er voor elke maat wel een tablet hoesje te vinden. Daarnaast bieden we natuurlijk ook iPad hoezen aan voor elk type. Kijk dus snel of er ook een iPad hoesje of tablet hoesje voor jou bij zit!  

Tablets kunnen voor allerlei doeleinden worden gebruikt. Veel tablets zijn geschikt voor basistaken als internetten en het bijhouden van de sociale media. Maar tablets kunnen natuurlijk ook op het werk of op school gebruikt worden. Onder alle omstandigheden is de aankoop van een tablet hoes of een iPad hoes een zeer wijs besluit. De apparaten zijn zeer kostbaar en met een hoes wordt incidentele en permanente schade voorkomen. 

Tablethoesjes bieden altijd en overal bescherming 

Valt een tablet in de woonkamer op de grond, dan bestaat het gevaar dat het apparaat prompt onbruikbaar wordt. Maar tablets worden ook vaak buitenshuis gebruikt. Bijvoorbeeld in de tuin. Aanraking met regendruppels of opwaaiende zandkorrels kan al leiden tot haperingen in de geavanceerde techniek. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en met een goedkoop hoesje zal je daar ook geen last van hebben. Het aanbod van hoesjes en andere accessoires voor tablets is bij B2c Telecom groot dus sla je slag!