Verzendmethoden


Nederland

Tijdens het plaatsen van je bestelling, kun je er zelf voor kiezen hoe je de bestelling wilt ontvangen. We hebben 3 mogelijkheden; je vindt ze hieronder beschreven.

 • Standaard

  Alle bestellingen worden standaard door PostNL bezorgd. Alle bestellingen worden gratis verzonden. De bestelling is verpakt in een doosje dat door de brievenbus past en je hoeft hier niet voor thuis te blijven, tenzij anders vermeld in de bevestigingsmail. Je krijgt bijna altijd een Track & Trace bij je bestelling zodat je deze online kunt volgen. Bestellingen op werkdagen vóór 17:00 uur worden dezelfde dag nog verzonden. Je kunt je bestelling binnen 1-2 werkdagen verwachten. 

 • Pakket

  Wordt je bestelling als pakket verstuurd? Dan krijg je altijd een Track & Trace bij je bestelling zodat je deze online kunt volgen. Niemand thuis? Dan geven zij je pakket af bij de buren. Of bij een PostNL-punt in de buurt. PostNL laat een kaartje voor je achter met een ‘niet-thuiscode’. Met deze code kun je op de Track & Trace zien waar je je pakket kunt ophalen.

 • PostNL Afhaalpunt

  Ben je niet thuis en wil je toch je bestelling de volgende dag in huis hebben, wanneer je hebt besteld op een werkdag vóór 17:00? Kies er dan voor om je bestelling af te halen bij een PostNL afhaalpunt bij jou in de buurt. Hiervoor betaal je €3,95 extra en je kan de volgende dag je bestelling na 16:00 uur afhalen bij een door jou gekozen afhaalpunt.


 België

 • Standaard

  Alle bestellingen worden standaard door bPost bezorgd. Alle bestellingen worden gratis verzonden. De bestelling is verpakt in een doosje dat door de brievenbus past en je hoeft hier niet voor thuis te blijven. Aan je bestelling is geen Track & Trace code gekoppeld, mits anders vermeld in de bevestigingsmail. Bestellingen op werkdagen vóór 17:00 uur worden dezelfde dag nog verzonden.

  De levertijd van je bestelling duurt 3-4 werkdagen. De levertijd van een express zending of pakket is 1-2 werkdagen. Houd er rekening mee dat in het weekend geen post wordt bezorgd in België, met uitzondering van pakketten.

  Besteld voor 17:00 uur Geleverd op
  Maandag Donderdag of Vrijdag
  Dinsdag Vrijdag of Maandag
  Woensdag Maandag of Dinsdag
  Donderdag Dinsdag of Woensdag
  Vrijdag Woensdag of Donderdag
  Zaterdag en Zondag Donderdag of Vrijdag

  Voor de levering van je bestelling zijn wij afhankelijk van bPost en zij doen er alles aan om je bestelling op tijd te leveren. Het is mogelijk dat je bestelling door onvoorziene omstandigheden of feestdagen later wordt bezorgd. Mocht je uiterlijk na 7 dagen van je bestelling niets hebben ontvangen neem dan contact met ons op.

 • Pakket of Express zending

  Wordt je bestelling als pakket verstuurd? Dan krijg je altijd een Track & Trace bij je bestelling zodat je deze online kunt volgen. Niemand thuis? Dan geven zij je pakket af bij de buren. Of bij een PostNL-punt in de buurt. PostNL laat een kaartje voor je achter met een ‘niet-thuiscode’. Met deze code kun je op de Track & Trace zien waar je je pakket kunt ophalen.