Kies je Google toestel
We hebben 15 toestellen gevonden

Indrukwekkend Google apparaat verdient mooi hoesje 

Google gooit momenteel hoge ogen met hun smartphones. Hun Google Pixels zijn stuk voor stuk zeer indrukwekkende toestellen. De prijs is er dan ook naar. Gelukkig zijn er hoesjes en andere accessoires voor deze toestellen op de markt. Bij B2C Telecom zijn deze zeer goedkoop te krijgen. De hoesjes en screenprotectors worden bovendien snel geleverd, tegen een uitstekende garantie. 

De Pixels van Google behoren tot de beste Android-smartphones van dit moment. Minpunten zijn eigenlijk niet of nauwelijks te benoemen. Of je moet het over de prijs hebben. De Google Pixel is één van de duurste smartphones die er zijn. De meest exclusieve variant wordt voor zo’n 900 euro verkocht. Het is dus niet de vraag of er en hoesje bij gekocht wordt, maar wanneer dit gebeurt. De telefoonhoesjes van B2C Telecom garanderen dat de toestellen van Google hun uitzonderlijke specificaties blijven behouden. 

Met mooi hoesje waar voor je geld 

De toestellen hebben mooie camera’s die zeer kekke kiekjes schieten en de hardware verrast door Android vlotter dan ooit te laten lopen. Ook het design mag er wezen, al is er bij de concurrentie nog net wat meer aandacht aan besteed. Toch wil je deze Android knaller de bescherming geven die het verdient. Met een smartphone case van B2C Telecom heb je waar voor je geld. En dat geldt dan zowel voor het hoesje als de telefoon zelf. 

De Google Pixels zijn uitgebreid in functies en kracht, maar zonder een compromis te moeten doen op het gebied van design en software. Met ondersteuning voor Daydream, een vingerafdrukscanner en meer is men up-to-date met Android Nougat. Het 5 inch-scherm heeft amoled-techniek en een full hd-resolutie (1920 bij 1080 pixels). Dit klinkt behoorlijk goed en de kwaliteit blijft behouden met een goede screenprotector. Deze Google accessoires heeft B2C Telecom uiteraard in huis. Zonder een screenprotector is een Google apparaat immers aangeschoten wild. 

Screenprotector beschermt exclusief toestel 

Een screenprotector van glas is de best mogelijke bescherming. Hierdoor ontstaan er geen barsten in het scherm en blijven de apparaten geschikt voor Google Daydream. Hiermee is de smartphone te gebruiken voor virtual reality. Bovendien ben je ervan verzekerd dat beelden haarscherp in beeld blijven verschijnen. Je merkt al dat je met de ultramoderne eigenschappen van de Google Pixels altijd en overal up to date bent. Zorg er dan ook voor dat je dat blijft. Door een goedkoop hoesje, een screenprotector alle andere nodige accessoires te bestellen op deze uitgebreide en geavanceerde website. 


 • 10 / 10

  Deze koord is echt praktisch als je GPS functie van je telefoon gebruikt.

  op 04-06-2023 om 21:02

 • 10 / 10

  Deze kabel werkte gammel. Dan wel, dan niet. Diverse stekkers uitgeprobeerd, maar het bleek toch echt aan de nieuwe kabel te liggen. Mailtje gestuurd en gelijk antwoord. Excuses, kabel hoefde niet retour en nieuw exemplaar was onderweg. Keurig opgelost dus. En het nieuw ontvangen exemplaar werkt prima. Echt handig deze kabel, dus alsnog een aanrader!

  op 25-10-2021 om 10:48

 • 8 / 10

  Goede informatie over de levering; toch nog na 17.00 uur geleverd op de beloofde dag. Pluim voor het vervoersbedrijf!

  op 29-11-2017 om 19:41