Kies je Huawei toestel
We hebben 32 toestellen gevonden

Zelf een hoesje maken voor jouw Huawei telefoon

Huawei trekt een steeds grotere broek aan op de smartphonemarkt. Zij leveren geen standaard telefoons, maar misschien is dat juist waar je naar op zoek bent. Niet één van de velen zijn, maar lekker je eigen plan trekken. Als dat het geval is, hebben we goed nieuws voor je. Bij B2Ctelecom kun je zelf een hoesje maken voor de Huawei. Op die manier worden de toestellen van Huawei nog meer onderscheidend. Nog sterker, door je eigen hoesje te maken wordt jouw Huawei uniek!

Om dit te bereiken heeft B2Ctelecom in eigen beheer een unieke tool ontwikkeld in de vorm van de Phone Case Designer. Hiermee is het mogelijk om zelf een hoesje te ontwerpen. Je kunt in de preview direct in 3D zien hoe je Huawei hoesje er uit komt te zien. Het is niet alleen uniek, maar ook nog eens makkelijk en erg leuk om te doen. De klanten die je voor zijn gegaan kunnen dit stuk voor stuk beamen. En dat doen ze ook in onze klantenreviews.

Eigen hoesje ontwerpen voor Huawei is uniek

Al onze Huawei hoesjes zijn van bijzondere kwaliteit en ze zien er prachtig uit. Bovendien bieden ze volop bescherming op het moment dat het even tegenzit. Daar verandert allemaal niets aan als je zelf een hoesje maakt voor jouw Huawei telefoon. Alleen ben je er door zelf een hoesje te maken met foto wel zeker van dat het uniek is. Daar zorgen de persoonlijke foto’s en teksten op de hoesjes namelijk voor. Een Huawei hoesje maken met bijvoorbeeld een vakantiefoto is een hele uitdagende en interessant happening.

Je creativiteit wordt ten volle benut door naar persoonlijke wens een Huawei hoesje met foto te maken. Wanneer je denkt een perfect hoesje te hebben ontworpen, kun je in de 3D preview kijken of het ontwerp je aanspreekt. Op dat moment zijn nog tal van aanpassingen mogelijk. Indien je toch niet tevreden bent met de foto op het hoesje, kun je die op dat moment weer omwisselen voor een andere mooie foto.

Persoonlijk Huawei hoesje door eigen ontwerp

Op die manier is een persoonlijk telefoonhoesje binnen no time in elkaar gezet. Mocht je nog twijfels hebben, dan raden we aan de praktische handleiding op onze website te bekijken. Deze sleept je op een zeer praktische manier door het proces van ontwerpen.

Een eigen telefoonhoesje ontwerpen voor de Huawei doe je natuurlijk met de leukste foto’s. Er kunnen er tot wel tien op het hoesje geplaatst worden. Op het moment dat je tevreden bent over het eindresultaat, druk je op de bestelknop en de unieke Huawei hoes wordt vervolgens zeer snel geleverd. Dit komt omdat B2Ctelecom de bedrukking van de Huawei hoesjes in eigen beheer regelt.