Huawei P30 hoesjes

De Huawei P30 is erg populair dankzij zijn mogelijkheden op het gebied van mobiele fotografie. Bij zo’n toestel wil je natuurlijk ook een bijpassend telefoonhoesje en dat is vanaf heden mogelijk! Je kunt een selectie maken uit ons assortiment aan hippe telefoonhoesjes, maar je kunt nu ook een Huawei P30 telefoonhoesje met jouw eigen ontwerp maken.

Jouw eigen ontwerp, onze kwaliteit en bescherming

Voor de Huawei P30 heb je de keuze tussen een TPU case, standcase of een boekhoesje om te laten bedrukken. Een TPU case is erg stevig en zorgt voor volledige bescherming van jouw smartphone. Zo loopt jouw telefoon geen valschade op. Valschade kan namelijk ook interne schade aanrichten en dat wil je natuurlijk niet! Je kunt op jouw TPU case een foto laten drukken, maar een tekstopdruk is ook mogelijk. Dit zorgt voor een origineel effect en maakt jouw hoesje erg persoonlijk. Een standcase is niet alleen een sterk hoesje, maar heeft ook nog meerdere functies. Dankzij de houder kun je jouw smartphone rechtop zetten. Zo kun je op je gemak series en films kijken op jouw telefoon.
Ook is het mogelijk een boekhoesje met foto te laten bedrukken. Boekhoesjes zijn super handig voor als je op pad gaat. Je kunt er namelijk pasjes en briefgeld in kwijt! Zo heb je niet alleen een multifunctioneel hoesje maar ook eentje die goed bij jou past, met jouw eigen foto erop. Weet jij al wat voor foto jij wilt laten drukken op jouw telefoonhoesje? Wat je ook kiest, een uniek hoesje wordt het zeker!

Telefoonhoesje cadeau geven

Een telefoonhoesje met foto is ook erg leuk om cadeau te geven. Laat met een zelf ontworpen hoesje jouw dierbaren weten dat je om ze geeft en hoe speciaal ze voor je zijn. Dit is niet alleen een origineel cadeau, maar bovendien ook erg persoonlijk. Je kunt namelijk zelf bepalen wat voor foto er op het hoesje komt te staan. Verras je partner met een mooie foto van jezelf of van jullie samen, zodat hij of zij jou altijd met zich mee draagt. Of ontwerp matching telefoonhoesjes voor jou en je beste vriend(in). Voor wie het cadeau ook is, de mogelijkheden zijn eindeloos. Binnenkort een verjaardagsfeestje of een jubileum en twijfel je over een cadeau? Aarzel niet en ontwerp een prachtig hoesje met foto’s voor je dierbaren.