Kies je LG toestel
We hebben 8 toestellen gevonden

Hoesjes geven telefoons van LG oppepper

LG stond oorspronkelijk voor Lucky Goldstar, maar na de splitsing tussen de Zuid-Koreaanse tak (Lucky) en de overige landen (Goldstar) staat LG eigenlijk nergens meer voor. Toch valt het hier en daar scherp kijkend oog op dat ze zichzelf positioneren onder de slogan: “Life’s Good”. De beste hoesjes, onderdelen en accessoires zoals screenprotectors voor alle LG telefoons zijn terug te vinden op de website van B2C Telecom.

LG onderdelen en LG accessoires zijn belangrijk ter ondersteuning van een LG product. Of het nu gaat om LG onderdelen voor gebruik, een LG hoesje of andere LG accessoires die de telefoon ervaring bijzonder maken, men kan eigenlijk niet meer zonder. Op zoek naar een LG accessoire waarmee jouw LG product compleet is? Dan is de website van B2Ctelecom het ideale adres. Alles voor de smartphone is hier terug te vinden.

Bijzondere hoesjes voor bijzonder apparaat

LG is een bijzondere speler in de smartphone industrie. Ze staan vaak niet prominent op de voorste positie, maar wel sterk in hun schoenen met bijzondere telefoons die afwijken van de standaard. Zo kennen we natuurlijk allemaal de G-serie waarbij de knoppen aan de achterzijde zijn geplaatst zodat de randen kleiner konden worden gehouden, maar ook de G Flex heeft met zijn gebogen vorm een bijzonder uiterlijk. In eerste instantie zou je misschien denken dat er weinig tot geen hoesjes te vinden zijn voor dit soort bijzondere apparaten, maar niets is minder waar. Ons gevarieerde en uitbreide aanbod van smartphonehoesjes bewijst dat.

LG maakt smartphones met fraai ontwerp, zeer snelle hardware en een stevige aluminium behuizing. Hierdoor hebben de LG’s een uitstraling die zich kan meten met veel duurdere smartphones. Degenen met niet zo’n hele dikke beurs, komen met een toptelefoon van LG nog uitstekend aan hun trekken. Daar komt bovendien bij dat een LG hoesje niet zo heel veel geld hoeft te kosten. En toch zien alle telefoonhoesjes van B2C Telecom er even schitterend uit. Voor een zeer lage prijs krijgt het LG apparaat ook nog eens bescherming tegen valschade.

Scherm schadevrij met screenprotector

Er zijn LG telefoons met een snelle hexa-core processor, vingerafdrukscanner en een 5,2 inch groot Full HD-scherm. Dit geeft aan dat deze fabrikant geen prulwerk fabriceert. Een hoesje sterkt dus zeer zeker tot de aanbeveling. Slimme mensen kijken nog verder en besluiten een screenprotector te nemen. Hier zal zowel de gebruiker als het scherm zeer blij mee zijn. Het meest kwetsbare onderdeel van de LG telefoon vindt namelijk allerlei gevaren op haar pad, zoals omvallende koffiebekers, autosleutels of spelende kinderen. Met een screenprotector is het niet nodig om hier al te ongerust over te zijn.