Kies je Apple toestel
We hebben 18 toestellen gevonden

iPad hoesjes van B2C Telecom

De iPads van Apple staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid en prachtige design. De dunne en lichte aluminium behuizing van de apparaten spreekt voor zich en met het iOS besturingssysteem vormt het geen enkel probleem om altijd en overal up-to-date te zijn. Zorg er ook voor dat je dat blijft. Door de iPads uit te rusten met een mooi hoesje. Met de tablethoesjes van B2C Telecom is de Apple iPad overal mee naar toe te nemen.

De iPads zijn beschikbaar in verschillende formaten. Hoe kleiner het formaat, hoe makkelijker het is om deze onderweg te gebruiken. Zit je in de trein, dan is het bijzonder prettig als er voor de Apple iPad Mini is gekozen. Deze is behalve klein maar fijn ook erg krachtig. Met een iPad hoesje maak je een stuk veiliger gebruik van dit apparaat. Mailtjes en webpagina’s worden dan toch net even wat comfortabeler geraadpleegd.

iPads veiliger met mooi hoesje

Het kan ook zijn dat je op zoek bent naar een iets grotere iPad. Ook deze apparaten hebben een dun design, waardoor de kans dat het apparaat uit de handen glipt altijd aanwezig is. Mocht de iPad op de grond vallen, dan zorgt de hoes van B2C Telecom ervoor dat het apparaat geen blijvende schade oploopt. De aanschaf van de iPad is al prijzig genoeg. Het is niet de bedoeling dat er reparatiekosten bovenop komen.  

De tablethoezen van B2C Telecom zijn op maat gemaakt en van zeer goede kwaliteit. Het tri-fold hoesje bijvoorbeeld is van PU-Leer (kunstleer) en het gedeelte waarin de tablet wordt vastgeklikt van duurzaam hard plastic. Dankzij de verschillende uitsparingen hoeft het apparaat nooit uit het hoesje te worden gehaald. De iPad hoes en het apparaat worden een soort Siamese Tweeling: ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Hippe en zakelijke hoesjes voor iPads

Door de zachte binnenkant van onze tablethoesjes ben je ervan verzekerd dat het kostbare scherm geen krassen oploopt. Ook een screenprotector is een veilige keuze. Het fraaie design van de iPad hoesjes maakt de iPads helemaal af. Alle tablet hoezen zijn voorzien van vrolijke en opvallende kleuren en afbeeldingen. De iPads krijgen dus niet alleen een beschermend hoesje, maar door de verschillende originele prints tevens een hip hoesje!

Maar ook aan de zakelijke gebruiker is natuurlijk ruimschoots gedacht. Zo willen we wijzen op onze luxe iPad hoezen, die tevens inclusief een extra standaard worden geleverd! Mensen die zoeken naar goede bescherming zonder allerlei poespas, zullen zeker in hun nopjes zijn met deze tablethoezen. Of het nu de iPad mini, iPad Pro of de iPad Air betreft, het perfecte hoesje is terug te vinden op de website van B2C Telecom. Ook voor goedkope iPhone hoesjes is dit de ideale plek. 


 • 10 / 10

  Deze koord is echt praktisch als je GPS functie van je telefoon gebruikt.

  op 04-06-2023 om 21:02

 • 10 / 10

  Goede kwaliteit van het hoesje. Mooi stevig en handig om te gebruiken. Persoonlijk gemaakt met een eigen foto en achtergrond. Dat maakt het extra leuk. Ik heb al veel opmerkingen gekregen erboven.

  op 15-05-2023 om 11:47

 • 9 / 10

  Mooi en kwalitatief goed hoesje. Handig in gebruik (goede lengte koord en ook langer/korter te maken heel makkelijk). Hoesje ook nog eens persoonlijk gemaakt met een foto en achtergrond. Heel mooi ook in het echt.

  op 15-05-2023 om 11:47

 • 10 / 10

  De afbeeldingen die ik had uitgekozen voor mijn ontwerp waren zeer duidelijk en helder.

  op 15-03-2023 om 17:28