Zelf hoesje ontwerpen

Kies je merk, zoek je toestel en maak een hoesje met je eigen foto of ontwerp.

Zelf een hoesje ontwerpen?

Ontdek de verschillende soorten hoesjes en mogelijkheden in ons ontwerpprogramma!

Vinnie

Zelf telefoonhoesje ontwerpen en bedrukken - Een hoesje maken doe je eenvoudig zelf

Ben je op zoek naar een hoesje voor je smartphone of tablet, maar kun je geen hoesje vinden dat echt bij jou past? Bij B2CTelecom is het mogelijk met onze Phone Case Designer Tool zelf een hoesje met foto’s en teksten te ontwerpen, maken en bedrukken. Zo kun je jouw telefoon- of tablethoesje bijvoorbeeld ontwerpen en bedrukken met foto’s van je favoriete huisdier of van een onvergetelijke ervaring, zoals een wereldreis.

Ontwerp je eigen hoesje zodat je smartphone of tablet niet alleen de bescherming krijgt die het verdient, maar ook nog eens van een zeer persoonlijke en bovendien unieke look wordt voorzien. Dit is ook een ideale oplossing voor wanneer je telefoon steeds wordt verwisseld met die van anderen, omdat iedereen in jouw omgeving ongeveer dezelfde telefoon heeft. Zelf een telefoonhoesje ontwerpen heeft als voordeel dat iedereen in één oogopslag ziet welke telefoon van jou is. Ook wanneer je op zoek bent naar een écht origineel en persoonlijk verjaardagscadeau voor iemand anders, is een hoesje ontwerpen en bedrukken voor de telefoon of tablet van de jarige een goed idee.

Met onze Phone Case Designer Tool, die we zelf hebben ontwikkeld, is het design uit te breiden met tal van aantrekkelijke opties. Denk aan speciale effecten, patronen, clip arts en kleuren waarmee het hoesje er nog opvallender uit kan komen te zien. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Een hoesje ontwerpen met onze speciale tool vereist absoluut geen designtalent. Ontwerp je eigen telefoonhoesje of tablethoes door gewoon aan de slag te gaan met onze tool, of bekijk eerst even het instructiefilmpje hieronder om te zien hoe een telefoonhoesje ontwerpen met de Phone Case Designer Tool werkt.

Ontwerp je eigen hoesje met foto en bedruk een unieke bookcase, standcase, TPU-siliconen hoesje of hardcase!

Met onze tool kun je heel eenvoudig zelf telefoonhoesjes maken of je tablet van een gepersonaliseerde hoes voorzien. Het fijne is dat al jouw aanpassingen in het ontwerp real-time in beeld verschijnen. Op deze manier kun je nog gemakkelijker een hoesje ontwerpen en maken met een design dat helemaal bij jou past. Je kunt kiezen uit verschillende type hoesjes. Het zijn cases met stuk voor stuk verschillende eigenschappen:

• Bookcase; de bookstyle case kenmerkt zich met een magnetische sluitclip aan de buitenzijde en met verschillende opbergvakjes.
• Standcases; bij een standcase zit de magneet aan de binnenzijde, daarnaast heeft dit hoesje een speciale standaard.
• TPU-siliconen hoesjes en hardcases: deze type hoesjes beschermen de telefoon vooral aan de zijkanten en aan de achterkant. Een TPU-siliconen hoes is zeer flexibel, een hardcase blinkt uit in stevigheid.

Voor vrijwel alle merken ontwerp jij zelf je telefoonhoesje en bedruk je deze bij B2Ctelecom

Dat laat ook zien dat je moeite hebt gedaan in het cadeau en niet zomaar wat hebt gekocht, ook al kost het stiekem helemaal niet zoveel moeite.

Je kunt bij B2C Telecom hoesjes ontwerpen voor vrijwel alle merken zoals: Samsung, Apple, Huawei, Motorola, OPPO, Nokia, Xiaomi, Sony, OnePlus en Lenovo. Wil je zelf een telefoonhoesje ontwerpen en bedrukken om bijvoorbeeld je nieuwe Huawei P40 Pro van een unieke bookcase te voorzien? Geen probleem! Of ben je trotse eigenaar van een iPad Pro 2020? Bescherm en onderscheid deze dan door zelf een hoesje voor je aanwinst te ontwerpen en te bedrukken.

Waarom een hoesje ontwerpen bij B2C Telecom?

Zelf een telefoonhoesje ontwerpen en bedrukken wordt wel heel gemakkelijk dankzij de Design Tool van B2CTelecom. Als je vervolgens het door jou ontworpen hoesje bestelt, wordt deze met onze zeer geavanceerde printservice bedrukt in ons eigen magazijn. We investeren voortdurend in nieuwe technieken, waarmee we deze service steeds meer verbeteren en ontwikkelen. Bij B2CTelecom profiteer je daarnaast van gratis verzendkosten en snelle verzending (op werkdagen voor 17:30 besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden)*. Hierdoor wordt zelf een telefoonhoesje ontwerpen en bedrukken geen gedoe, maar blijft het eenvoudig én leuk! Hebben we je enthousiast gemaakt? Ga dan snel aan de slag met het ontwerpen van een hoesje en bedruk je ontwerp voor jouw smartphone of tablet!

*Let op dat een zelf ontworpen telefoonhoesje niet kan worden geretourneerd, omdat het om een gepersonaliseerd product betreft.