Zelf hoesje ontwerpen

Kies je merk, zoek je toestel en maak een hoesje met je eigen foto of ontwerp.

Zelf een hoesje ontwerpen?

Op zoek naar een hoesje, maar kun je er geen vinden dat uniek is en echt bij je past? Maak hem dan zelf.

Mees

 

Ontwerp zelf een hoesje voor je smartphone of tablet

Ben je op zoek naar een hoesje voor je smartphone of tablet, maar kun je er geen vinden dat echt bij je past? Bij B2C Telecom kun je met onze Phone Case Designer zelf een hoesje ontwerpen, met eigen foto’s en teksten. Zo kun je jouw hoesje bijvoorbeeld voorzien van foto’s van een onvergetelijke ervaring zoals een wereldreis of van je dierbare of favoriete huisdier.

Hierdoor krijgt je smartphone of tablet niet alleen de bescherming die het verdient, maar ook nog eens een zeer persoonlijke en bovendien unieke look. Met onze Phone Case Designer, die we zelf hebben ontwikkeld, is het design uit te breiden met tal van aantrekkelijke opties. Denk aan speciale effecten, patronen, clip arts en kleuren waarmee het hoesje er nog opvallender uit kan komen te zien. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Maak jouw boekhoesje, stand case, TPU case of hard case uniek!

Wil je jouw dierbaren of collega’s eens echt goed verrassen, maar weet je niet waarmee? Dan hebben we voor jou de gouden cadeautip: een telefoonhoesje met een eigen ontwerp! Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp zelf een hoesje dat niemand anders heeft!

A jouw aanpassingen in het ontwerp verschijnen real time in beeld. Dit maakt het je nog makkelijker om tot het ultieme design te komen. Je kunt kiezen uit verschillende type hoesjes: boekhoesjes, stand cases, TPU cases en hard cases. Deze cases hebben stuk voor stuk verschillende eigenschappen. Kenmerkend aan een boekhoesje is de magnetische sluitclip aan de buitenzijde en de verschillende opbergvakjes. Bij een stand case zit de magneet aan de binnenzijde, verder heeft dit hoesje een speciale standaard. TPU cases en hard cases beschermen de telefoon vooral aan de zijkanten en achterkant. Een TPU case is zeer flexibel, een hard case blinkt uit in stevigheid.

Je kunt hoesjes maken voor vrijwel alle merken

Je kunt bij B2C Telecom hoesjes ontwerpen voor vrijwel alle merken zoals Apple, Acer, Alcatel, HTC, Huawei, LG, Microsoft, Motorola, Nokia, Samsung en Sony. De hoesjes worden bedrukt in ons eigen magazijn, met onze zeer geavanceerde printservice. We investeren voortdurend in nieuwe technieken, waarmee we deze service nog verder kunnen verbeteren. B2C Telecom levert zeer snel. Let er wel op dat een zelf ontworpen hoesje niet kan worden geretourneerd. Dit komt omdat het een gepersonaliseerd product is. Hebben we je enthousiast gemaakt? Begin dan snel met het ontwerpen van je eigen hoesje!