Kies je Google toestel
We hebben 11 toestellen gevonden

Hoesje maken voor Google toestel exclusief bij B2C Telecom

Google maakt indruk met hun smartphones. De Google Pixels zijn stuk voor stuk bijzondere toestellen, waarvoor redelijk diep in de buidel moet worden getast. Indien je eigenaar bent van zo’n pronkstuk, dan is het wellicht interessant om ook maar meteen het leukste hoesje denkbaar te bemachtigen. Dit kan door zelf een hoesje te maken voor de Google Pixel. Een bijzondere foto op het telefoonhoesje levert meteen een uniek resultaat op. Bij B2C Telecom heb je de kans om zelf een telefoonhoesje te maken voor de Google Pixel.

De Pixels van Google behoren tot de beste Android-smartphones van dit moment. De meest exclusieve variant wordt voor zo’n 900 euro verkocht. Dus waarom zou je de kans niet aangrijpen om een eigen hoesje te maken voor deze gadget. Een eigen hoesje ontwerpen voor dit apparaat is zelfs een unieke kans.

Waarschijnlijk ben je extra zuinig op dit toestel, dus kun je net zo goed gaan voor het meest exclusieve hoesje. Zelf een Google hoesje ontwerpen is als investering peanuts als dit vergeleken wordt met het aankoopbedrag van de Google Pixel. Bovendien heb je een unieke telefooncase met foto te pakken, waarmee het waanzinnige toestel nog jarenlang meekan.

Zelf hoesje ontwerpen maakt Google Pixel uniek

Ons complete assortiment Google hoesjes beschermt de gadget namelijk als die uit de handen glipt en op de grond valt. Of als er een glas bier overheen wordt gemorst. Unieke bijkomstigheid van een eigen telefoonhoesje met persoonlijke foto en tekst is dat je de enige eigenaar bent.

Er valt te denken aan allerlei soorten afbeeldingen. Sommige klanten beschouwen het kampioenschap van Ajax, PSV of Feyenoord als aanleiding om de mooiste foto’s hiervan op het hoesje te plaatsen. Anderen neigen meer naar afbeeldingen van bijvoorbeeld kinderen, huisdieren of vakanties.

Meer uniformiteit op werkvloer door zelf Google hoesje te maken  

Op het persoonlijke telefoonhoesje kunnen meerdere foto’s worden geplaatst. Door ook nog een achtergrondkleur en speciale cliparts toe te voegen wordt zelf een hoesje maken voor de Google Pixels een feest. Voor bedrijven is het ook een leuk idee om zelf hoesjes te ontwerpen voor de Google telefoons.

Zij kunnen logo’s toevoegen aan het ontwerp. Hierdoor ontstaat er meer uniformiteit op de werkvloer en dit straalt op een positieve manier naar buiten toe. Zelf een hoesje maken voor Google apparaten kan zeer goedkoop bij B2C Telecom. Printen doen we in eigen beheer dus we kunnen hiermee een snelle levering garanderen.