Kies je Motorola toestel
We hebben 66 toestellen gevonden

Zelf een Motorola hoesje ontwerpen

Wat betreft prijs-kwaliteitverhouding zijn de Motorola smartphones top of the bill. De toestellen hebben alle nieuwe features en je krijgt voor een niet al te hoog bedrag een toestel in handen dat alle kwaliteitstesten glansrijk doorstaat. Door er een mooi hoesje van B2C Telecom bij te gebruiken ogen de Motorola telefoons fantastisch. Helemaal als je het beluit neemt om zelf een hoesje te maken voor de Motorola. Dan wordt het apparaat een unieke gadget.

In 2011 werd de mobiele tak van het Motorola bedrijf overgenomen door Google, dat in 2014 de meerderheid van de patenten doorverkocht aan Lenovo. Dit heeft ervoor gezorgd dat er geweldige Motorola smartphones op de markt zijn gekomen. Door zelf een hoesje te maken en ontwerpen wordt daar nog eens een unieke dimensie aan toegevoegd. Vele klanten zijn jou voorgegaan door een eigen hoesje met foto te ontwerpen voor hun Motorola. De verschillende fraaie voorbeelden op onze website zeggen voldoende. Een foto op het telefoonhoesje maakt de gadget op een prachtige wijze erg persoonlijk.

Eigen Motorola hoesje maken unieke happening

Allerlei soorten persoonlijke foto’s zijn met onze Photo case Designer toe te voegen aan het Motorola hoesje. Er zijn zelfs een tiental verschillende foto’s te plaatsen op het smartphone hoesje. Heb je onlangs een onvergetelijke vakantie achter de rug? Dan kan het niet anders dan dat daar een mooie collectie foto’s van is gemaakt. De allermooiste vakantiefoto’s kun je terug laten komen op het Motorola hoesje. Door een achtergrondkleur en speciale cliparts toe te voegen wordt zelf een hoesje maken voor de Motorola's een unieke happening.

Voor bedrijven is het ook een aantrekkelijk idee om zelf hoesjes te ontwerpen voor de Motorola telefoons. Zij kunnen logo’s toevoegen aan het ontwerp. Zelf een hoesje maken voor Motorola apparaten kan zeer goedkoop bij B2C Telecom. Printen doen we in eigen beheer dus we kunnen hiermee een snelle levering garanderen. Eenmaal een hoesje ontworpen, dan zie je in een preview direct of het resultaat naar persoonlijke wens is. Er zijn dan nog aanpassingen te doen. Bedrijven krijgen van ons altijd een gratis proefdruk toegestuurd.

Ontwerp uniek Motorola hoesje bij B2C Telecom

Motorola telefoons zijn sterk in opkomst. Daarom heeft B2C Telecom besloten met een mooi assortiment Motorola hoesjes voor de dag te komen. Deze smartphonehoesjes beschermen de toestellen tegen valschade en andere vervelende ongemakken. Maar een telefooncase met foto is natuurlijk het walhalla voor heel veel smartphonegebruikers. Een persoonlijk telefoonhoesje voor de Motorola is wat steeds meer mensen willen. Dit kan exclusief bij B2C Telecom.