Zelf je Moto E32s hoesje ontwerpen

Met de nieuwste Android 12-software en de snelle MediaTek Helio G37 CPU is de Moto E32s in zijn prijsklasse een onderscheidend toestel. Jij kunt deze betaalbare smartphone nu nóg onderscheidender maken door er zelf je eigen unieke telefoonhoesje voor te ontwerpen. Bij B2C Telecom maak je jouw eigen hoesje snel, eenvoudig en tegen een aantrekkelijke prijs.

Moto E32s TPU siliconen case ontwerpen

Een van de beste typen hoesjes om een eigen ontwerp voor te maken, is de TPU siliconen case. Dit populaire type GSM hoesje staat ook wel bekend als back cover en beschermt alleen de achter- en zijkanten van je telefoon. Hierdoor is je Moto E32s over het algemeen goed beschermd tegen valschade, maar minder goed bestendig tegen schade door krassen of vallen.

Bij het zelf ontwerpen van een back cover voor de Moto E32s adviseren we dan ook altijd om een screenprotector mee te bestellen. Deze beschermt de voorzijde van je telefoon en voorkomt daarmee een dure schermreparatie als het toestel onverhoopt een keer uit je handen glijdt. Zo combineer je maximale bescherming met het handzame formaat van een TPU siliconen case.

Moto E32s: zelf je eigen hoesje met foto’s maken

Stel jij qua functionaliteit meer eisen dan een telefoonhoesje dan een TPU back cover kan bieden? Dan raden we aan om een boekhoesje of stand case voor de Moto E32s te ontwerpen. Deze beide soorten hoesjes beschermen ook de voorzijde van je dure smartphone en bevatten daarnaast respectievelijk vakjes voor bankpasjes en een standaard om je telefoon rechtop voor je te zetten.

Een bijkomend voordeel van zowel een boekhoesje als stand case is dat je maar liefst twee keer zoveel ruimte hebt om een eigen ontwerp te maken (namelijk de voor- én achterkant van het hoesje). Zo kun je bijvoorbeeld meerdere foto’s of afbeeldingen toevoegen en deze aanvullen met teksten, patronen, special fx en clipart. Niets is te gek bij het ontwerpen van je eigen hoesje!

Mooi GSM hoesje ontwerpen voor de Moto E32s

Hoewel het zelf ontwerpen van een hoesje voor de Moto E32s je via de website van B2C Telecom nauwelijks tijd kost, kun je er ook voor kiezen om dit ontwerpproces helemaal over te slaan. Wij bieden je namelijk de keuze uit een gevarieerd assortiment GSM hoesjes met honderden kant-en-klare ontwerpen. Wedden dat er tal van designs tussen zitten die je aanspreken?

Wil je toch echt helemaal zelf een telefoonhoesje voor de Moto E32s ontwerpen, dan juichen we ook deze keuze van harte toe. Een zelf ontworpen hoesje is het perfecte cadeau voor jezelf, maar ook de ideale verrassing voor een ander. Je telefoon heb je altijd bij je en daarom is een telefoonhoesje de plek bij uitstek om dagelijks te kunnen genieten van betekenisvolle foto’s of teksten.