Kies je LG toestel
We hebben 3 toestellen gevonden

Zelf LG hoesje maken

LG is een bedrijf dat innovatief flink aan de weg aan het timmeren is. Met deze bijzondere telefoons val je al snel behoorlijk op. Hoewel het geen standaard telefoon is, kan het toestel nog altijd persoonlijker gemaakt worden. Door zelf een hoesje te maken voor de LG. Een eigen hoesje maken voor de LG kan exclusief bij B2Ctelecom en brengt een unieke smartphone ervaring teweeg. Dit komt door zelf gekozen kleuren, afbeeldingen en teksten. Een persoonlijk telefoonhoesje ligt binnen handbereik.

Door zelf een LG telefoonhoesje te maken wordt het toestel uniek in zijn soort. Een toestel met persoonlijke teksten, plaatjes en kleuren is namelijk nergens anders te koop. Een telefoonhoesje met foto is wat steeds meer mensen wensen. Een foto van je favoriete huisdier, kinderen of misschien wel geliefde op een smartphone hoesje zetten? Geen enkel probleem!

Eigen hoesje maken LG bijzondere happening

Dat kan nu op de website van B2Ctelecom met onze unieke Phone Case Designer. In de preview in 3D is meteen te zien hoe het LG hoesje met foto er uit komt te zien. Een eigen hoesje ontwerpen is uitdagend, sensationeel en geweldig om te doen. Aan de binnenzijde is ruimte voor twee pasjes en eventueel wat briefgeld dankzij de drie handige opbergvakjes.

Daarnaast beschermen deze hoesjes de fraaie specificaties van de LG toestellen. Natuurlijk geldt dat voor alle LG hoesjes op onze website. Maar een uniek hoesje maken met foto maakt alles wel heel persoonlijk, op een bijzondere manier. Je kunt namelijk heel veel creativiteit gooien in het ontwerp. Indien je een mijlpaal hebt bereikt op het werk, dan zijn hier vast wel mooie foto’s van in omloop.

Persoonlijk LG hoesje door eigen ontwerp

Deze zouden dan op het telefoonhoesje kunnen worden gezet. Ook een gouden bruiloft zou zomaar een aanleiding kunnen zijn om zelf een hoesje te maken voor de LG. Er kunnen zelfs meerdere afbeeldingen op de telefooncase met foto worden gezet. Daar kunnen vervolgens ook weer mooie cliparts en je favoriete achtergrondkleur aan worden toegevoegd. Klinkt dit moeilijk? Dat is het helemaal niet. We hebben er onder meer met een handleiding voor gezorgd dat het proces makkelijk te doorlopen is.

Eenmaal tevreden over het resultaat en je hebt akkoord gegeven, dan ligt het hoesje met foto in een vloek en een zucht bij jou op de deurmat. Omdat de bedrukking in eigen beheer is kan B2C Telecom een snelle levering garanderen. Een uniek LG hoesje laten maken en bedrukken kan op zeer aantrekkelijke wijze bij B2C Telecom. We hebben alles in huis om jouw gadget duurzaam en uniek te maken.