Kies je Sony toestel
We hebben 24 toestellen gevonden

Ontwerp zelf een uniek Sony hoesje

De Xperia lijn van Sony is van hoge kwaliteit. De telefoons en de tablets ogen van de buitenkant strak en functioneel. Dit is hoe we Sony kennen. Een goede bescherming is vereist. Tegelijk wil je een zeer bijzondere look. Dit kan door zelf een hoesje te maken voor jouw Sony. Want hoewel er veel mensen gebruik maken van een Sony telefoon, zal er niemand zijn met hetzelfde hoesje als jij wanneer je gebruik maakt van de Phone Case Designer van B2Ctelecom.

De Xperia lijn draait op het Android-besturingssysteem, waardoor elk Sony Xperia-toestel toegang geeft tot miljoenen apps. De apparaten van Xperia hebben een schitterend scherm. Door zelf een Sony hoesje te maken, blijft dit scherm niet alleen de kwaliteit behouden maar zit er ook nog eens een uniek product omheen. Een eigen ontwerp bewijst dat een hoesje niet altijd afbreuk doet aan de uitstraling van de telefoon, maar juist van toegevoegde waarde is. Je smartphone wordt extra bijzonder met een telefooncase met foto van B2C Telecom.

Zelf hoesje ontwerpen voor Sony Xperia lijn

Met onze Phone Case Designer is je smartphone hoesje helemaal naar eigen smaak op te maken. Het levert niet alleen een unieke, maar ook nog eens een waanzinnige belevenis op. De foto op het telefoonhoesje kies je zelf uit. Je kunt er zelfs voor kiezen om meerdere foto’s op het Sony hoesje te plaatsen. Een eigen telefoonhoesje ontwerpen was nog nooit zo leuk. Op onze website zijn handleidingen terug te vinden die je zeer goed op weg helpen.

Heb je een romantisch weekend achter de rug met je partner, dan kun je de mooiste foto’s hiervan kwijt op het smartphone hoesje. Ben je niet bepaald een romantisch type en meer van het bier drinken met vrienden op een willekeurig feestoord, dan zijn daar vast ook wel leuke herinneringen aan die op het Sony Xperia hoesje kunnen worden geplaatst.

Alle Sony hoesjes zeer goedkoop te bestellen

Zoals je begrijpt zijn de mogelijkheden eindeloos om een hoesje te laten maken met daarop eigen foto’s. Heb je het ontwerp gereed, dan is in een preview te zien hoe de telefoon met jouw persoonlijke telefoonhoesje eruit komt te zien. Het telefoonhoesje met foto is direct te bestellen, maar als je nog iets wilt wijzigen vormt dit ook geen enkel probleem. Onze website is daarop ingericht. Zelf een hoesje maken vormt een schitterende aanvulling op ons standaard assortiment Sony hoesjes. Alle smartphone hoesjes zijn tegen zeer lage kosten te bestellen op onze website.