Kies je Sony toestel
We hebben 34 toestellen gevonden

Maak zelf een uniek Sony hoesje bij B2C Telecom

De Xperia lijn van Sony is van hoge kwaliteit. De gsm's en de tablets ogen van de buitenkant strak en functioneel. Dit is hoe we Sony kennen. Een goede bescherming is vereist. Tegelijk wilt u een zeer bijzondere look. Dit kan door zelf een hoesje te maken voor uw Sony. Want hoewel er veel mensen gebruik maken van een Sony gsm, zal er niemand zijn met hetzelfde hoesje als u wanneer u gebruik maakt van de Phone Case Designer van B2Ctelecom.

De Xperia lijn draait op het Android-besturingssysteem, waardoor elk Sony Xperia-toestel toegang geeft tot miljoenen apps. De apparaten van Xperia hebben een schitterend scherm. Door zelf een Sony hoesje te maken, blijft dit scherm niet alleen de kwaliteit behouden maar zit er ook nog eens een uniek product omheen. Een eigen ontwerp bewijst dat een hoesje niet altijd afbreuk doet aan de uitstraling van de gsm, maar juist van toegevoegde waarde is. Uw gsm wordt extra bijzonder met een case met foto van B2C Telecom.

Zelf hoesje ontwerpen voor Sony Xperia lijn

Met onze Phone Case Designer is uw smartphone hoesje helemaal naar eigen smaak op te maken. Het levert niet alleen een unieke, maar ook nog eens een waanzinnige belevenis op. De foto op het hoesje kiest u zelf uit. U kunt er zelfs voor kiezen om meerdere foto’s op het Sony hoesje te plaatsen. Een eigen gsm-hoesje ontwerpen was nog nooit zo leuk. Op onze website zijn handleidingen terug te vinden die u zeer goed op weg helpen.

Hebt u een romantisch weekend achter de rug met partner, dan kunt u de mooiste foto’s hiervan kwijt op het smartphone hoesje. Bent u niet bepaald een romantisch type en meer van het bier drinken met vrienden op een willekeurig feestoord, dan zijn daar vast ook wel leuke herinneringen aan die op het Sony Xperia hoesje kunnen worden geplaatst.

Alle Sony hoesjes zeer goedkoop te bestellen

Zoals u begrijpt zijn de mogelijkheden eindeloos om een hoesje te laten maken met daarop eigen foto’s. Heeft u het ontwerp gereed, dan is in een preview te zien hoe de gsm met uw persoonlijke hoesje eruit komt te zien. Het gsm-hoesje met foto is direct te bestellen, maar als u nog iets wilt wijzigen vormt dit ook geen enkel probleem. Onze website is daarop ingericht. Zelf een hoesje maken vormt een schitterende aanvulling op ons standaard assortiment Sony hoesjes. Alle smartphone hoesjes zijn tegen zeer lage kosten te bestellen op onze website.