Eigen Sony Xperia Z3 hoesje maken bij B2C Telecom

De Sony Xperia Z3 heeft een Snapdragon 801-chip, 3GB aan werkgeheugen en een 20,7-megapixel-camera. De opslagruimte bedraagt 16GB en is met een geheugenkaartje uit te breiden tot maximaal 128GB. Een leuk Sony Xperia Z3 hoesje kopen? Dat doe je bij B2C telecom. Je kunt bij ons zelfs een eigen Sony Xperia Z3 hoesje ontwerpen. Met onze Phone Case Designer, een uniek programma, maak je zelf een Sony Xperia Z3 hoesje. Heel eenvoudig, heel erg snel!

De camera van de Sony Xperia Z3 is van zeer goede kwaliteit. Sony investeert in fraaie technologie, waardoor je jouw foto’s zeer scherp op een telefoonhoesje kunt zetten. Onze Phone Case Designer laat precies zien hoe je dit doet. Zit je toch nog met vragen, dan kun je een beroep doen op onze online video-instructie.

Foto van vakantie Sony Xperia Z3 hoesje 

Met de Phone Case Designer kun je behalve foto’s ook teksten, clip arts en glossy effecten op het Sony hoesje plaatsen. Dit programma hebben we zeer gebruiksvriendelijk gemaakt. Ben je zojuist op huwelijksreis geweest, dan is dat een mooie aanleiding om een eigen Sony hoesje te ontwerpen. De foto’s die je van deze gedenkwaardige reis hebt gemaakt kun je op een boekhoesje, TPU hoesje of een stand case plaatsen.

De Sony Xperia Z3 hoesjes van B2C Telecom beschermen de Sony als het eventjes tegen zit. Het overkomt iedereen dat de telefoon een keer uit de handen valt. Zit er dan geen beschermend hoesje omheen, dan is de ellende niet te overzien. Onze telefoonhoesjes zijn op maat gemaakt en dankzij de uitsparingen kun je alle knoppen en poorten natuurlijk bedienen.

Controleer eigen ontwerp in 3D

Heb je het idee dat je ontwerp af is? Controleer het dan nog eens een keer goed in 3D. Misschien zie je in onze preview dat er toch nog wat kleine dingetjes aangepast dienen te worden. We gaan jouw design op het hoesje printen op het moment dat je honderd procent tevreden bent over het ontwerp.

B2C Telecom maakt trouwens zelf ook design hoesjes. Deze Sony Xperia Z3 design hoesjes zijn van de hand van onze eigen grafisch designer en tevens uniek. Je maakt bij ons zelf een duurzaam Sony Xperia Z3 hoesje. Bestel je daar ook een Sony Xperia Z3 screenprotector bij, dan komt dit de duurzaamheid nog meer te goede.    

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken