Kies je Xiaomi toestel
We hebben 67 toestellen gevonden

Xiaomi hoesjes

Xiaomi is een Chinese fabrikant van smartphones en tablets en heeft als thuisbasis Peking (Beijing). Xiaomi is werelds 5 na grootste smartphone fabrikant. Dit is vooral te danken aan de grote thuismarkt, want hier in Nederland heeft de fabrikant nog geen basis. Dat neemt niet weg dat B2C Telecom een mooi aanbod Xiaomi hoesjes heeft. Deze telefoonhoesjes maken het waard dat de Xiaomi-toestellen hun lange weg naar Nederland hebben afgelegd. Kies uit honderden designs in verschillende thema’s of ontwerp je Xiaomi hoesje zelf!

Beloon Xiaomi toestel met hoesje en screenprotector van B2C Telecom 

De telefoons van Xiaomi zijn doorgaans wat goedkoper dan die van belangrijke concurrenten als Samsung en HTC One. Ze hebben een krachtige batterij en de camera’s aan de voorkant en achterkant schieten fraaie kiekjes. Met de Mi-serie heb je een snelle en kwalitatieve smartphone in huis voor een voordelige prijs. Aangezien ook onze smartphone hoesjes voordelig zijn, zal de totaalprijs menig zuinige telefoongebruiker tevreden stemmen.

Hoesje beschermt Xiaomi toestel

De Chinese fabrikant is begonnen in Azië en de smartphones zijn vooralsnog alleen te koop via internationale webshops. Xiaomi installeert niet standaard op alle telefoons de Google Play Store waardoor niet alle apps beschikbaar zijn. Je zult dus zelf de Google Play Store moeten installeren. Maar samen met een hoesje van B2C Telecom mag het eindresultaat er zeker wezen.

Xiaomi produceert niet alleen smartphones maar ook laptops, tablets, smart home devices en smart watches. Het is een kleinere speler op de smartphonemarkt. Xiaomi-toestellen zijn beperkt leverbaar en worden in Europa vaak op de 'grijze' manier de Nederlandse markt opgebracht. Onze smartphone cases zijn perfect op maat gemaakt voor deze toestellen.

Xiaomi behuizing sluit naadloos aan op hoesje

De stevige behuizing van de Xiaomi telefoons sluit naadloos aan op het hoesje. Daar komt bij dat de Xiaomi Mi hoesjes volop bescherming bieden. Stel dat je je lang op een Xiaomi hebt verheugd, dan is het toch evident dat snelle beschadiging of slijtage voorkomen dient te worden. Dan kan dus met een goedkoop smartphone hoesje.

Xiaomi meent dat er in de toekomst kansen liggen voor zowel de fabrikant als consumenten die interesse hebben in betaalbare Chinese smartphones. Mochten de telefoons zich een weg naar Nederland vinden, dan zal de verkoopprijs in de toekomst een stukje hoger komen te liggen.

Screenprotector perfecte aanvulling op Xiaomi hoesjes

Ook dan kun je natuurlijk voor goedkope Xiaomi hoesjes nog steeds terecht bij B2C Telecom. Vergeet ook niet een screenprotector te overwegen. Het scherm van de Xiaomi wil je natuurlijk vrijhouden van krassen en dan is een screenprotector een goede optie. Deze zijn net als de telefoonhoesjes te vinden op onze website.