Kies je Lenovo toestel
We hebben 10 toestellen gevonden

Voor alle Lenovo tablets leuk hoesje van B2C Telecom 

Lenovo brengt tablets op de markt in allerlei verschillende soorten, vormen en maten. Met de instapmodellen liggen eenvoudige apps en games, films en surfen op het internet op een toegankelijke manier binnen handbereik. Voor de veeleisende gebruiker is er de hoogwaardige Yoga serie. Maar welke serie je ook kiest, een leuk hoesje hoort nu eenmaal bij een Lenovo tablet. Goedkope hoesjes, screenprotectors en andere Lenovo accessoires zijn te vinden op onze website.  

Alle Lenovo modellen bieden veel gebruiksgemak en beschikken over hoogwaardige specificaties. Welke je hebt gekozen ligt aan het gebruiksdoel. Het maakt een verschil of het apparaat vooral onderweg wordt gebruikt of op kantoor of in de thuissituatie en door wie het gebruikt wordt. De populaire Lenovo Yoga is een zogenaamde 2-in-1, wat betekent dat de Yoga als laptop én als tablet gebruikt kan worden. Dit multifunctionele apparaat kan tegen een stootje maar heeft toch wel de bescherming van een hoesje nodig. Met onze Lenovo tablet hoesjes weet je dat je nog een tijdje voorruit kunt met je apparaat.   

Goedkoop hoesje voor Lenovo Yoga 

Het beeldscherm van de Lenovo Yoga draait 360 graden om het toetsenbord heen, zodat voor elke situatie wel een ideale stand te vinden is. Op het Full HD beeldscherm is het prettig werken op de Yoga, vrijwel op ieder denkbare plek. Onze veelzijdige stand hoesjes zijn zeer geschikt voor de Yoga toestellen. Ze hebben dankzij het PU leer en de strakke kleuren een luxe uitstraling en de tablet is eenvoudig in de op maat gemaakte PU-leren case te schuiven. Alle uitsparingen zitten op de juiste plaats, zodat alle poorten en knoppen van de tablet te bedienen zijn. Deze Lenovo Yoga hoesjes zijn handig te gebruiken als standaard, zodat er kan worden genoten van een zelf gemaakt vakantiefilmpje. 

Scherp Lenovo scherm met screenprotector

Met de tablets van Lenovo wordt elke kamer een persoonlijke thuisbioscoop. De tablets zijn op te hangen zodat documentaires en voetbalwedstrijden ook bekeken kunnen worden terwijl de maaltijd in elkaar wordt gedraaid. De Lenovo tablets zijn dus ideaal voor multimedia en entertainment. Wil je duurzaam gebruik blijven maken van deze innovatieve apparaten, dan strekt een goedkoop Lenovo hoesje tot de aanbeveling.

Voor het scherm is het extra veilig om een screenprotector te bestellen. Ook de Lenovo tab serie biedt voldoende prestaties, een fraai design en een gebruiksvriendelijk platform voor het spelen van games en browsen op het internet. De gebruiksduur wordt verlengd met een leuke tablet hoes. Alle Lenovo hoesjes en Lenovo accessoires staan zeer voordelig op onze website. Kijk ook eens naar onze hoesjes voor de Lenovo telefoons!