Kies je Microsoft toestel
We hebben 0 toestellen gevonden

Zelf hoesje maken voor Microsoft toestel bij B2C Telecom

De telefoons uit de Lumia serie zijn tegen een uiterst vriendelijke prijs te krijgen. Indien je jezelf geen Samsung of Apple kunt of wilt veroorloven, dan is een Lumia van Microsoft een zeer goed alternatief. Door zelf een hoesje te maken creëer je een unieke look voor de Lumia smartphone. Bij B2Ctelecom kan een telefoonhoesje met foto voor een zeer voordelige prijs worden gemaakt. Het zorgt ervoor dat je een heel persoonlijk telefoonhoesje in handen hebt.  

Al onze telefoonhoesjes zien er natuurlijk schitterend uit, maar we kunnen het ons voorstellen dat klanten naarstig op zoek zijn naar een uniek hoesje voor hun Microsoft toestel. Dit is mogelijk door zelf een hoesje te maken voor je smartphone. Met onze unieke Phone Case Designer komt je smartphonehoesje er uiteindelijk schitterend uit te zien. De stappen die hiervoor gezet moeten worden zijn uiterst simpel. Op onze website is bovendien een videohandleiding te zien, waarin precies wordt uitgelegd hoe je zelf een hoesje maakt voor bijvoorbeeld de Lumia 435, Lumia 550 of de Lumia 640.  

Zelf Microsoft hoesje maken levert uniek product op

Een hoesje maken met foto is voor heel veel klanten van B2Ctelecom een zeer aantrekkelijke optie. Een groeiend aantal smartphone gebruikers vindt het leuk om hun mooiste foto’s en teksten te plaatsen op hun boekhoesje of fliphoesje. De mogelijkheden zijn eindeloos. Aan het einde van de rit loop je met een Microsoft hoesje met foto rond dat nergens anders te zien of te krijgen is.

Microsoft hoesje maken met vakantiefoto

Een telefoonhoesje maken en printen met een vakantiefoto is momenteel erg populair. Veel mensen delen graag foto’s van hun meeste recente vakantie met vrienden en vriendinnen. Dat is bijvoorbeeld terug te zien op de diverse social media platformen. Daarom wordt het ook erg leuk gevonden om vakantiefoto’s op telefoonhoesjes terug te laten komen. Indien je een midweek los bent gegaan op Ibiza, is het immens cool om een herinnering hieraan op het Microsoft Lumia hoesje te printen.

Op onze website kunnen er tegelijkertijd mooie cliparts en jouw favoriete achtergrondkleur toegevoegd worden. Na het ontwerpen van het hoesje kun je in een preview meteen zien of het resultaat naar wens is. Bedrijven die een eigen telefoonhoesje ontwerpen krijgen een gratis proefdruk toegestuurd. Hierdoor is de klant altijd verzekerd van een schitterend eindresultaat. Een hoesje laten maken voor een Microsoft toestel kan zeer goedkoop bij B2C Telecom!