Kies je Samsung toestel
We hebben 111 toestellen gevonden

Opvallen door zelf Samsung hoesje te maken bij B2C Telecom

Samsung staat al tijdenlang voor kwaliteit en innovatie. De kans is best groot dat je een Samsung telefoon in bezit hebt. Omdat dit voor heel veel mensen geldt, is het best lastig om op te vallen met jouw smartphone. Toch is dat wat je graag wilt. De beste manier om je te onderscheiden van alle andere Samsung smartphone en tablet bezitters is door je hoesje uniek te maken. Hoe kun je dat doen? Dat doe je simpelweg door zelf een hoesje te maken in de Phone Case Designer van B2Ctelecom.

Samsung betekent drie sterren in het Koreaans en de telefoons en tablets van deze Zuid-Koreaanse gigant beschikken over een geweldige status. Dus waarom niet de waarde van deze apparaten belonen met een uniek telefoonhoesje met foto. Zelf een Samsung hoesje maken is niet alleen uniek, maar ook nog eens schitterend om te doen. En zelf een hoesje ontwerpen bij B2C Telecom is echt geen hogere wiskunde. Onze Phone Case Designer is bijzonder praktisch en een mooie handleiding in woord en beeld op onze website helpt je op een geweldige manier op weg.

Zelf Samsung hoesje ontwerpen: succes gegarandeerd

De eerste stap die je dient te zetten is een standaard boek of fliphoesje te selecteren op onze website. Dit is een zeer makkelijke stap. Vervolgens kun je al uitgebreid aan de slag. De mogelijkheden zijn eindeloos. Mocht je twijfelen over je creatie, dan kun je in de preview zien hoe je telefoon er uit komt te zien in 3D! De preview is enkel een voorbeeld om je het ontwerp te laten bekijken. De binnenzijde van het Samsung hoesje kan bruin of wit zijn. Je kan aan de binnenzijde pasjes kwijt en briefgeld dankzij de drie handige opbergvakjes. Een telefooncase maken met foto wordt op deze manier gegarandeerd een succes. Mocht je niet tevreden zijn over een specifiek gezette stap, dan is deze weer zeer simpel terug te draaien.  Op het moment dat er tevredenheid is over het eindresultaat, kan het product worden besteld en wordt deze zo spoedig mogelijk geleverd. Een snelle levering kan worden gegarandeerd omdat B2Ctelecom de bedrukking in eigen beheer produceert.

Unieke touch met persoonlijk telefoonhoesje

Hiermee zorgen we voor kwaliteit en kan het speciale ontwerp ook bijzonder blijven en niet bekrast raken. Met een persoonlijk telefoonhoesje kun je de Samsung dus onderscheidend maken. Een Samsung hoesje maken met foto geeft het apparaat een unieke touch. Het smartphone hoesje kan worden verrijkt met een vakantiefoto, maar ook met bijvoorbeeld een sportfoto of een foto van je huisdier. Een eigen telefoonhoesje ontwerpen voor de Samsung doe je natuurlijk bij B2C Telecom.