Kies je Samsung toestel
We hebben 139 toestellen gevonden

Zelf een Samsung hoesje ontwerpen bij B2C Telecom

Samsung staat al tijdenlang voor kwaliteit en innovatie. De kans is aanzienlijk dat je een Samsung telefoon in bezit hebt. Omdat dit voor heel veel mensen geldt, kan het best lastig zijn om jouw smartphone onderscheidend te laten zijn van de rest. Toch is dat wat je graag wilt. De beste manier om je te onderscheiden van alle andere Samsung smartphone en tabletbezitters is door een uniek hoesje te ontwerpen. Hoe kun je dat doen? Door simpelweg zelf een Samsung hoesje te ontwerpen met behulp van de Phone Case Designer van B2C Telecom.

Jouw Samsung telefoon verdient een zelf ontworpen Samsung hoesje

Samsung betekent drie sterren in het Koreaans en de telefoons en tablets van deze Zuid-Koreaanse gigant beschikken over een geweldige status. Dus waarom niet de waarde van deze apparaten erkennen door ze te voorzien van een passend en betekenisvol telefoonhoesje met foto. Zelf een Samsung hoesje ontwerpen levert niet alleen een uniek telefoonhoesje op, maar is ook nog eens schitterend om te doen. En zelf een hoesje ontwerpen bij B2C Telecom is echt geen hogere wiskunde. Onze Phone Case Designer is bijzonder praktisch en een mooie handleiding in woord en beeld op onze website helpt je op een fijne manier op weg.

Samsung hoesje ontwerpen: succes gegarandeerd

Ga je een Samsung hoesje ontwerpen op onze website, dan kun je eerst aangeven voor welk type Samsung telefoon je zelf een telefoonhoesje wil ontwerpen. Vervolgens kun je kiezen of je een standaard boek of fliphoesje wil gaan ontwerpen. Na deze gemakkelijke eerste stappen, kun je het Samsung hoesje ontwerpen in de Phone Case Designer. De mogelijkheden zijn hierbij eindeloos. Mocht je twijfelen over je creatie, dan kun je in de preview zien hoe het door jou ontworpen Samsung telefoonhoesje eruit komt te zien in 3D! De preview is enkel een voorbeeld om je het ontwerp te laten bekijken. De binnenzijde van het Samsung hoesje kan zwart of grijs zijn. Je kan vaak aan de binnenzijde pasjes kwijt en briefgeld dankzij de handige opbergvakjes. Zelf een Samsung hoesje ontwerpen wordt op deze manier gegarandeerd een succes. Mocht je niet tevreden zijn over een specifieke stap in het ontwerpproces, dan is deze weer zeer simpel terug te draaien. Op het moment dat je tevreden bent over het eindresultaat, kan het zelf ontworpen telefoonhoesje worden besteld en wordt deze zo snel mogelijk geleverd. Een snelle levering kan worden gegarandeerd omdat B2C Telecom de bedrukking in eigen beheer produceert.

Originele Samsung hoesjes ontwerp je zelf

Doordat we de bedrukking van het door jou ontworpen Samsung telefoonhoesje in eigen beheer houden, zorgen we voor kwaliteit en kan het speciale ontwerp ook bijzonder blijven. Ga zelf een Samsung hoesje ontwerpen en maak je telefoon daarmee onderscheidend. Een Samsung hoesje ontwerpen met foto, kan het toestel een unieke touch geven. Je zult je telefoon vast vaak nodig hebben gedurende de dag, dus reden te meer om zelf een Samsung hoesje te ontwerpen dat jou aan een fijn moment of aan geliefde personen herinnert. Het smartphone hoesje kan bijvoorbeeld worden verrijkt met een vakantiefoto, maar ook met een sportfoto of een foto van je huisdier.

Bij B2C Telecom kun je zelf een telefoonhoesje ontwerpen voor allerlei Samsung toestellen. Wil je bijvoorbeeld een Samsung Galaxy A50 hoesje ontwerpen? Geen probleem! Of ben je op zoek naar dé manier waarop een Samsung A40 hoesje ontwerpen een eitje wordt? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een eigen Samsung telefoonhoesje ontwerpen doe je dus bij B2C Telecom.