Kies je Nokia toestel
We hebben 44 toestellen gevonden

Nokia Hoesjes van B2C Telecom 

Nokia is vooral bekend geworden met de Nokia 3210. Een telefoon waarmee je kon voetballen, overgooien en ondanks dit geweld toch nog kon bellen. De telefoon was simpelweg niet kapot te krijgen, tenzij je heel erg je best deed. Nu willen we niet zeggen dat de Nokia telefoons met de hoesjes van B2C Telecom niet stuk te krijgen zijn, maar veel scheelt het niet. Onze hoesjes en screenprotectors kunnen alle Nokia telefoons een lang en schitterend leven bezorgen. En dat tegen spotprijzen. 

Nokia is voor velen toch wel het begin geweest van mobiele technologie. Connecting People was dan ook een slogan waar veel mensen mee zijn opgegroeid. Op 3 september 2013 was het dan toch echt over voor het immense bedrijf dat zijn thuisbasis vond in Nokia (Finland). Microsoft heeft inmiddels voor 5,4 miljard euro vrijwel alles overgekocht. De Nokia hoesjes van B2C Telecom zijn vooral bestemd voor de door Microsoft gestarte Lumia serie.  Om Nokia een nieuwe boost te geven introduceerde de Finse fabrikant in 2011 deze serie. De telefoons zijn te krijgen tegen een uiterst vriendelijke prijs, net als onze smartphone cases, hoesjes, screenprotectors en alle andere Nokia accessoires.

Unieke beleving met alle Nokia hoesjes

Microsoft is met het portfolio van Lumia niet actief in het mid-end segment. Dat is geen vreemde keuze, aangezien momenteel vooral in het budget en in het high-end segment veel verkocht wordt. Nokia onderdelen en Nokia accessoires zijn belangrijk ter ondersteuning van het Nokia product. Of het nu gaat om Nokia screenprotectors, Nokia hoesjes of andere Nokia accessoires: indien ze bij B2C Telecom worden besteld, zorgt dit voor een unieke smartphone ervaring en beleving. Op zoek naar een Nokia accessoire waarmee het Nokia product compleet wordt gemaakt? Staak dan het zoekproces, want met de website van B2C Telecom is de juiste bron aangeboord. Kijk naar onze design hoesjes, TPU cases of Stand cases en bepaal zelf welk hoesje het best bij de Lumia past. Uiteraard kan je ook zelf je eigen Nokia hoesje ontwerpen.

Helder Nokia scherm met screenprotector

De Nokia’s zijn ondanks hun lage prijs voorzien van een snelle processor en maken gebruik van een Windows Phone besturingssysteem. Dit betekent dat ze niet snel stil zullen vallen tijdens het internetten, appen en soms ook gamen. Maar het is natuurlijk ook de bedoeling dat het scherm nog lange tijd meekan. Dit is immers een uiterst kwetsbaar onderdeel van het toestel. Daarom is het verstandig om de Nokia telefoons te voorzien van een screenprotector. Deze zijn in verschillende types leverbaar. De glazen versies voorkomen barsten in het scherm, terwijl de screenprotector van folie krassen en vuil weghoudt.  


 • 10 / 10

  Deze koord is echt praktisch als je GPS functie van je telefoon gebruikt.

  op 04-06-2023 om 21:02

 • 10 / 10

  Heel stevig hoesje voor de smartphone, en de foto's erop zijn erg mooi.

  op 24-04-2023 om 14:39

 • 9 / 10

  Hoesje bevalt. Dit is vermoedelijk ook de basis hoesje waar de bedrukking op wordt toegepast. Mijn bedrukte hoesje bevalt enorm.

  op 16-04-2023 om 07:30

 • 10 / 10

  Mooi hoesje, heb deze met foto besteld en hele mooie kwaliteit geworden

  op 17-01-2023 om 20:53