Bedrijfslogo op een hoesje? Het ideale visitekaartje!

Zakelijk bestellen bij B2C Telecom

Zakelijk

Beschikken de werknemers van jouw bedrijf ook over een telefoon of tablet van de zaak? En heeft dit de onderneming ook een flinke investering gekost? Wacht dan niet langer en bescherm de toestellen met de kwalitatieve smartphone hoesjes en screen protectors van B2C Telecom. Onze TPU-hoesjesboekhoesjes en stand cases voorkomen allerlei vormen van beschadigingen aan het toestel.

Wat het nog leuker maakt, is om de zakelijke telefoon en/of tablet te voorzien van een zelf ontworpen hoesje. Door middel van onze Phone Case Designer maken we het onze zakelijke partners mogelijk om eigen teksten, foto’s of logo’s op hoesjes te laten bedrukken. Dit zorgt niet alleen voor een perfecte bescherming maar ook nog eens voor een unieke uitstraling. Daarnaast dient een hoesje met naam en bedrijfslogo ook als een schitterend visitekaartje. Hoe professioneel zal het eruit zien als alle werknemers met een zakelijke telefoon ook hetzelfde hoesje hebben met het logo van de organisatie waarvoor ze werken?

Download brochure

Waarom B2C Telecom?

Als zakelijke partner van B2C Telecom kun je erop vertrouwen dat we de volledige verantwoordelijk nemen om jouw bestelling naar wens te leveren. Door de vele jaren ervaring en ons unieke printsysteem is veel qua bedrukking, design en soort hoesje mogelijk. Samen met een van onze accountmanagers bespreek je jouw wensen en op basis daarvan komen we met een op maat gemaakte offerte. Omdat we de telefoon- en tablet hoesjes in eigen beheer bedrukken kan B2C Telecom een snelle levering, hoge kwaliteit en lage kosten garanderen.

We hanteren scherpe prijzen voor zakelijke klanten en de verzending is altijd gratis. Bij elk product staan de prijzen inclusief BTW aangegeven. Bij een grotere bestelling hoort uiteraard een lagere prijs. In overleg zijn er altijd speciale afspraken mogelijk. Neem bij vragen over bestellingen, voorraad, levertijden en/of producten contact op met een van onze accountmanagers via zakelijk@b2ctelecom.nl.


Contact

Ben je geïnteresseerd in een grote bestelling gepersonaliseerde hoesjes voor zakelijk gebruik of heb je vragen? Stuur dan een mail naar zakelijk@b2ctelecom.nl of laat hieronder in het contactformulier een bericht achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

 

Contactformulier