Kies je Alcatel toestel
We hebben 5 toestellen gevonden

Alcatel hoesjes op maat bij B2C Telecom 

Alcatel is een Franse smartphonefabrikant die low budget telefoons verkoopt in meer dan 170 landen. Met de Idol, de Pop en de Hero telefoons speelt Alcatel succesvol in op de doelgroep die niet al te veel geld aan de aankoop van een smartphone wenst te spenderen. Deze doelgroep wil meestal ook niet de hoofdprijs betalen voor een leuk telefoonhoesje. Bij B2C Telecom hoeft dat ook niet. Wij leveren goedkope hoesjes die stuk voor stuk uitstekend passen bij de telefoons van Alacatel.

Als je als tiener je eerste stappen zet op de smartphonemarkt, dan zou je wel eens uit kunnen komen bij de toestellen van Alacatel. Deze doelgroep zit immers vaak niet al te ruim bij kas. Dat wil niet zeggen dat je niet prima uit de voeten kunt met de toestellen van Alcatel. Alle smartphones draaien op het besturingssysteem Android en het scherm van bijvoorbeeld de Alcatel One Touch Idol 3 (4.7 inch) is kwalitatief zeer scherp en goed te noemen. Mooie Alcatel One Touch Idol 3 (4.7 inch) hoesjes tref je uiteraard aan op onze website.

Hoesjes beschermen alle Alcatel toestellen

Voor vele smartphones van Alcatel bieden we op onze website hoesjes aan. Deze telefoonhoesjes zijn op maat gemaakt voor de toestellen en bieden bescherming tegen valschade. Voor tieners is deze bescherming zeer welkom. Zij zijn immers de gehele dag met hun gadget in de weer en kunnen geen genoeg krijgen van het appen en socialiseren via de digitale weg. Daar komt bij dat hun soms ongecontroleerde bewegingen ervoor kunnen zorgen dat de smartphone een smak op de grond maakt. Dankzij onze Alcatel hoesjes hoeft dat voor de smartphone niet direct noodlottig te zijn.

Neem het Alcatel hoesje dat bij je past

Met de Idol-serie en de Shine Lite is de Franse smartphonefabrikant behoorlijk succesvol. Deze telefoons beschikken dan ook over veel functionaliteiten. Zeker als je de prijs in ogenschouw neemt. De Alcatel Shine Lite heeft een mooi design en de twee camera’s aan de voorkant en achterkant zijn voorzien van een flitser. Ben je op zoek naar een flitsend Alcatel Shine Lite hoesje? Zoek dan niet verder!

Wat geldt voor het aanbod telefoons van Alacatel geldt tevens voor de hoesjes van B2C Telecom. Het aanbod is behoorlijk groot. Telefoonhoesjes zijn er in verschillende types en uitvoeringen. Je kunt kiezen uit flexibele TPU cases of multifunctionele stand cases. Maar je kunt ook zelf een leuk hoesje ontwerpen dat niemand heeft. Bij B2C Telecom weet je zeker dat je de juiste prijs betaalt voor het juiste Alcatel hoesje


  • 10 / 10

    Deze koord is echt praktisch als je GPS functie van je telefoon gebruikt.

    op 04-06-2023 om 21:02