Maak zelf uniek Sony Xperia X Compact hoesje bij B2C Telecom

De Sony Xperia X Compact heeft een praktisch 4,6 scherm. De prestaties van het handzame toestel zijn prima, de camera is uitstekend en de accuduur stelt niet teleur. Het apparaat verdient de bescherming van bijvoorbeeld een mooi Sony Xperia X Compact design hoesje. Ook kun je zelf een hoesje maken voor de Sony Xperia X Compact. Dit kan bij B2C Telecom met de unieke Phone Case Designer.

De Sony Xperia X Compact moet zo lang mogelijk blijven functioneren. Reparatiekosten blijven achterwege met de bescherming van een fraai boekhoesje. Op dit telefoonhoesje kun je een eigen ontwerp plaatsen, met eigen foto’s van bijvoorbeeld een vakantie. De telefoon is optimaal beschermd vanwege onder andere de magnetische sluiting. Deze magnetische sluiting kan zich aan de binnenzijde (zonder lipje) of aan de buitenzijde (met lipje) van het hoesje bevinden.  

Op onze website staat haarfijn uitgelegd hoe je je eigen unieke hoesje kunt ontwerpen voor de Xperia X Compact. Het hoesje is te voorzien van je persoonlijke foto’s, teksten en logo’s. Jouw telefoonhoesje met foto heeft er nog nooit zo mooi uitgezien! Bovendien kunnen we je ervan verzekeren dat geen enkele persoon op aarde rondloopt met dit specifieke Sony Xperia X Compact hoesje.

Zelf Sony Xperia X Compact hoesje ontwerpen leuk om te doen

Er kunnen glossy effecten, achtergrondkleuren en clip arts toegevoegd worden aan het ontwerp van het Sony Xperia X Compact hoesje. Dit klinkt misschien moeilijk maar dat is het allerminst. Als het ontwerp klaar is, krijg je direct een voorbeeld in 3D te zien. Is het resultaat niet naar wens, dan zijn er aanpassingen te doen. 

Voor bedrijven geldt dat ze na het maken van een Xperia X Compact hoesje direct een proefdruk krijgen toegestuurd. Worden er meerdere Xperia X Compact hoesjes besteld, dan kan er worden geprofiteerd van bundelkorting. Dat betekent extra korting op de toch al zeer scherp geprijsde Sony Xperia X Compact hoesjes en screenprotectors van B2C Telecom.

Zelf gemaakt Sony Xperia X Compact TPU hoesje met screenprotector

Indien je een TPU hoesje hebt gekozen voor het eigen ontwerp, zou je kunnen overwegen een Sony Xperia X Compact screenprotector aan te schaffen. De zelf gemaakte TPU hoesjes beschermen vooral de achterkant en de zijkanten van de telefoon. Je kunt kiezen uit transparante screenprotectors, matte screenprotectors of een glazen screenprotector. Net zoals de telefoonhoesjes geven ze de Sony Xperia X Compact de beschermende werking waar je naar op zoek bent.