Ontwerp leuk Sony Xperia XZ1 hoesje bij B2C Telecom

De Sony Xperia XZ1 is een vlotte smartphone met een camera met slowmotion-functies en een Snapdragon 835-chip set. Heb je een leuk Sony Xperia XZ1 hoesje nodig? Dan zit je goed op onze website. Ook als je een uniek Sony Xperia XZ1 hoesje wilt, dat niemand anders heeft. Als je met ons PCD-programma zelf een telefoonhoesje ontwerpt, weet je niet wat je ziet.   

De Sony Xperia XZ1 heeft een 5,2 inch-scherm met een full-hd-resolutie en past precies in een hele mooie stand case. Dit is een boekhoesje met een standaard. Met dit smartphone hoesje kan de Sony geen schade oplopen. Je kunt op deze stand case zelf een ontwerp plaatsen. Dit is echt uniek! Tevens kun je zelf een foto zetten op een boekhoesje of een TPU case. Deze cases hebben hun eigen specifieke kenmerken.  

Foto zetten op Sony Xperia XZ1 boekhoesje

Sleutels of andere harde en scherpe voorwerpen kunnen geen schade aanrichten met een Sony Xperia XZ1 case van B2C Telecom. In de praktische vakjes en houders aan de binnenkant van het hoesje kun je pasjes en papiergeld opbergen. Veel klanten kiezen voor een boekhoesje. Dit hoesje met magnetische sluiting aan de buitenkant is aan alle kanten te bedrukken met eigen foto's en teksten. Heb je een leuke vakantie gepland staan, denk er dan eens aan om een foto te maken voor je smartphone hoesje.

Een TPU hoesje levert maximale flexibiliteit op. Met dit hoesje past de telefoon altijd in je broekzak. Het is verstandig een Sony Xperia XZ1 screenprotector te nemen bij dit hoesje. Een glazen screenprotector is de veiligste optie. Je kunt op het TPU hoesje zelf foto´s en teksten zetten. Ga met onze Phone Case Designer aan de slag en maak een smartphone hoesje dat niemand heeft. Vele klanten gingen je voor.

Professioneel Sony Xperia XZ1 hoesje met logo

Na het ontwerpen kun je het resultaat controleren in 3D. Bedrijven krijgen een gratis proefdruk toegestuurd. Zij kunnen ook een logo op het hoesje zetten. Dit levert een heel mooi visitekaartje op. Werknemers kunnen eigenlijk niet meer zonder een goede telefoon en een hoesje van B2C Telecom. Dit oogt immer zeer chique en professioneel. Jouw Sony Xperia XZ1 wordt een stuk duurzamer met een hoesje en een screenprotector van B2C Telecom.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken