Sony Xperia XZ hoesjes maken exclusief bij B2Ctelecom 

Kijk je naar een goede prijs-kwaliteit verhouding, dan zou je wel eens uit kunnen komen bij de Sony Xperia XZ. Deze Sony schiet ook foto’s van hoge kwaliteit. Onze design hoesjes zijn betaalbaar en exclusief. Ben je op zoek naar een uniek product, dan kies je voor de optie om zelf een hoesje te maken voor de Sony Xperia XZ. Zelf een smartphone hoesje ontwerpen levert een bijzonder gevoel op. Jouw zelf gemaakte product is immers uniek in zijn soort.

De Sony Xperia XZ heeft een goed geheugen. Foto’s, video’s en andere documenten zijn voor langere tijd te bewaren. Daar koop je natuurlijk een leuk Sony hoesje bij zoals een design hoesje of een praktische stand case. Je kunt ook zelf aan de slag gaan met het ontwerpen van een uniek product, waar niemand anders over zal beschikken. Wij hebben een unieke Phone Case Designer ontwikkeld. Hiermee is het mogelijk persoonlijke afbeeldingen, teksten en logo’s op een TPU hoesje of een boekhoesje met magnetisch lipje te plaatsen.

Zelf ontworpen boekhoesjes sluiten perfect

Door de magnetische sluiting gaan onze boekhoesjes bijna als vanzelf open en dicht. Met de TPU hoesjes past de Sony Xperia XZ in elke broekzak, ook als je hiervoor zelf een mooi hoesje maakt. Met de Phone Case Designer kun je de beste teksten en foto’s aanbrengen op het telefoonhoesje. Je kunt ook zelf de achtergrondkleur van het Sony Xperia XZ hoesje bepalen en speciale cliparts en effecten toevoegen.

Het ontwerpproces is helemaal niet moeilijk. Om het je makkelijk te maken, hebben we op onze website een video geplaatst. In deze handige handleiding wordt precies uitgelegd welke stappen je moet ondernemen om een uniek Sony Xperia XZ hoesje te ontwerpen. Een smartphone hoesje met vakantiefoto is leuk, maar als je zojuist een mooie prijs hebt binnengehaald met sporten is dat natuurlijk ook op beeld vastgelegd.

Ontwerp zelf uniek Sony Xperia XZ hoesje

Dit is het ideale moment om de mooiste foto’s daarvan te plaatsen op de Sony Xperia XZ. Tien foto’s kun je op het Sony hoesje kwijt, exclusief persoonlijke teksten en logo’s. Ook bedrijven kunnen voor hun personeel zelf telefoonhoesjes maken met foto, tekst en logo’s. Dat zal er nog eens strak uitzien, een volledige afdeling met dezelfde Sony Xperia XZ telefoon in precies dezelfde smartphone hoesjes. Dit komt de uitstraling van een organisatie zeer ten goede. Bedrijven krijgen als ze zelf hun hoesjes maken altijd gratis een proefdruk toegestuurd.