Ontwerp een uniek hoesje voor je Sony Xperia 10+

Goedkoop? Jazeker. Bij B2C Telecom zit alles onder een paraplu waardoor we al onze producten scherp geprijsd kunnen aanbieden. Ook garanderen we de beste kwaliteit. Onze geavanceerde printer is op zo’n manier uitgerust dat-ie ieder hoesje kan bedrukken met jouw eigen print. Of je nu voor een TPU-siliconen hoesje, stand case of bookcase kiest, je bedrukking komt te allen tijde prachtig uit de verf. Denk je eens in: een telefoonhoesje met afbeeldingen van je favoriete band, voetbalclub of kunstenaar, dat wil toch iedereen? Een smartphone is tegenwoordig niets nieuws meer, daarom is het des te leuker om je te onderscheiden met een zelfontworpen hoesje. Verfraai je Sony Xperia 10 Plus met een mooie case en breid je design uit met onze eigen ontwikkelde Phone Case Designer.

Je eigen telefooncase voor je Sony Xperia 10 Plus

Daar ligt-ie dan: je nieuwe, glimmende Sony Xperia 10 Plus met een 6,5 inch groot scherm en een dubbele camera met optische zoom. Vooral het design van dit toestel valt op. Om ervoor te zorgen dat de behuizing zo mooi mogelijk blijft en ook de rest van je telefoon zonder krassen door het leven gaat, is een hoesje van goede kwaliteit een echte must. Natuurlijk kun je kiezen voor een hoesje uit ons bestaande assortiment. Je klikt ‘m aan, gooit de case in je winkelmand en rekent af. Binnen no time heb jij je bestelling huis. Prima! Ware het niet dat je bij B2CTelecom ook de mogelijkheid hebt om je eigen hoesje te ontwerpen. Pimp je Sony Xperia 10 Plus met zelfgekozen foto’s, prints en teksten, en je hebt een opvallende accessoire in handen waarmee je laat zien wie je bent waar je voor staat. Het ontwerpen van je eigen telefoonhoesje is bij B2C Telecom eenvoudig én goedkoop.

Ontdek de voordelen van B2C Telecom

Plaats jij een bestelling bij B2CTelecom, dan ben je verzekerd van de beste service. Naast scherpe prijzen en een snelle levering, staan onze medewerkers ook alle werkdagen voor je klaar om je te helpen met eventuele vragen of problemen. We investeren voortdurend in nieuwe technieken, waarmee we onze service blijven verbeteren. En nog iets: wij leveren hoesjes voor vrijwel alle merken. Je kunt dus ook die ene goede vriend of vriendin verrassen met een zelfontworpen telefoonhoesje. Niets leuker dan het krijgen van een persoonlijk cadeau waar aandacht aan is besteed. Waar wacht je nog op? Aan de slag!