Leuk Sony Xperia L1 hoesje maken bij B2C telecom

Bent u de eigenaar van de Sony Xperia L1, het instapmodel van de Sony Xperia lijn, en bent u zoek naar een uniek hoesje? Dan hoeft u vanaf nu niet verder te zoeken. Op deze pagina kunt u beginnen met het ontwerpen van uw eigen Sony Xperia L1 hoesje. Dit is dus even heel iets anders dan een ‘normaal’ Sony Xperia L1 hoesje. Maakt u zelf een gsm hoesje, dan gebruikt u hiervoor uw eigen persoonlijke foto’s en teksten.

De Sony Xperia L1 heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en dat zien we terug in de specificaties. Met een 13-megapixelcamera op de achterkant schiet u mooie foto's en video's en de 5-megapixelcamera aan de voorzijde leent zich uitstekend voor het maken van selfies. Ook de overige specificaties zijn prima. Groot gelijk dus dat u uitkomt bij B2C telecom om hier een hoesje voor te bestellen. Onze Sony Xperia L1 design hoesjes al gezien?

Sony Xperia L1 hoesje ontwerpen met unieke print

Deze smartphone hoesjes hebben alles in zich om uw gsm optimaal te beschermen. Daarnaast zijn ze voorzien van een exclusieve print. Wilt u een unieke print op uw Sony Xperia L1 hoesje, dan raden we u aan met uw eigen ontwerp aan de slag te gaan. Dit doet u met onze Phone Case Designer. Met dit unieke programma plaatst u een foto van bijvoorbeeld uw huisdier, auto, gezin of vakantie op het smartphone hoesje. Ook is er ruimte voor teksten, logo’s en uw favoriete achtergrondkleur.

Leuke foto’s zetten op boekhoesje

De prints worden bedrukt op een standaard wit boekhoesje. Dit hoesje heeft verschillende opbergvakjes en een magnetische sluiting en is van alle gemakken voorzien. Als uw gsm op de grond valt terwijl het hoesje eromheen zit, heeft dit geen negatieve gevolgen voor uw Sony. De quad-core processor met 1,4 GHz onder de motorkap zal probleemloos blijven draaien.

Bent u klaar met ontwerpen van uw Sony Xperia L1 hoesje? Dan kunt u het resultaat controleren in 3D. Als uw resultaat naar wens is, drukt u op de bestelknop. Maar niet voordat u natuurlijk nog een Sony Xperia L1 screenprotector hebt toegevoegd aan uw bestelling. Hierdoor weet u ook nog eens zeker dat er met het scherm van de Sony Xperia L1 niets kan gebeuren.

B2C Telecom biedt altijd waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op design hoesjes exclusief en duurzaam
  • Gecertificeerd met Thuiswinkel waarborg keurmerk