Leuk Sony Xperia L1 hoesje maken bij B2C telecom

Ben je de eigenaar van de Sony Xperia L1, het instapmodel van de Sony Xperia lijn, en ben je zoek naar een uniek hoesje? Dan hoef je vanaf nu niet verder te zoeken. Op deze pagina kun je beginnen met het ontwerpen van je eigen Sony Xperia L1 hoesje. Dit is dus even heel iets anders dan een ‘normaal’ Sony Xperia L1 hoesje. Maak je zelf een telefoonhoesje, dan gebruik je hiervoor je eigen persoonlijke foto’s en teksten.

De Sony Xperia L1 heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en dat zien we terug in de specificaties. Met een 13-megapixelcamera op de achterkant schiet je mooie foto's en video's en de 5-megapixelcamera aan de voorzijde leent zich uitstekend voor het maken van selfies. Ook de overige specificaties zijn prima. Groot gelijk dus dat je uitkomt bij B2C telecom om hier een hoesje voor te bestellen. Onze Sony Xperia L1 design hoesjes al gezien?

Sony Xperia L1 hoesje ontwerpen met unieke print

Deze smartphone hoesjes hebben alles in zich om jouw telefoon optimaal te beschermen. Daarnaast zijn ze voorzien van een exclusieve print. Wil je een unieke print op jouw Sony Xperia L1 hoesje, dan raden we je aan met je eigen ontwerp aan de slag te gaan. Dit doe je met onze Phone Case Designer. Met dit unieke programma plaats je een foto van bijvoorbeeld je huisdier, auto, gezin of vakantie op het smartphone hoesje. Ook is er ruimte voor teksten, logo’s en jouw favoriete achtergrondkleur.

Leuke foto’s zetten op boekhoesje

De prints worden bedrukt op een standaard wit boekhoesje. Dit hoesje heeft verschillende opbergvakjes en een magnetische sluiting en is van alle gemakken voorzien. Als je telefoon op de grond valt terwijl het hoesje eromheen zit, heeft dit geen negatieve gevolgen voor jouw Sony. De quad-core processor met 1,4 GHz onder de motorkap zal probleemloos blijven draaien.

Ben je klaar met ontwerpen van jouw Sony Xperia L1 hoesje? Dan kun je het resultaat controleren in 3D. Als je resultaat naar wens is, druk je op de bestelknop. Maar niet voordat je natuurlijk nog een Sony Xperia L1 screenprotector hebt toegevoegd aan je bestelling. Hierdoor weet je ook nog eens zeker dat er met het scherm van de Sony Xperia L1 niets kan gebeuren.

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting!
  • Zeer snelle levering
  • Prints op design hoesjes exclusief en duurzaam
  • Gecertificeerd met Thuiswinkel waarborg keurmerk