Sony Xperia XZs hoesje maken bij B2C Telecom uniek 

Sony Xperia XZs is het kleinere broertje van de Sony Xperia XZ Premium. De hardware van de Sony Xperia XZs is iets minder krachtig en het 5,2 inch Full HD scherm ietsje kleiner. Met een Sony Xperia XZs hoesje verleng je de levensduur van het apparaat aanzienlijk. En door zelf een hoesje te maken geef je de Sony Xperia XZs een uniek uiterlijk.  

Zelf een Sony Xperia XZs hoesje maken doe je bijvoorbeeld als je geen keuze hebt kunnen maken uit onze overige smartphone cases. Zo zien onze Sony Xperia XZs design hoesjes er fantastisch uit. Van luchtig en frivool tot strak en zakelijk. Mocht je niet kunnen kiezen tussen al die mooie prints, dan kun je zelf een hoesje ontwerpen voor de Sony Xperia XZs. Om dit mogelijk te maken hebben we een unieke tool ontwikkeld, namelijk de Phone Case Designer. Hiermee heb je het ontwerpproces volledig in eigen hand.

Boekhoesjes en TPU hoesjes ideaal voor eigen ontwerp

Je kunt zelf aan de slag met het in jouw ogen ideale ontwerp met persoonlijke afbeeldingen en teksten. Je krijgt hierdoor een hoesje in handen waar geen enkele andere gebruiker van de Sony Xperia XZs over beschikt. Hiervoor kun je een boekhoesje nemen, dat tevens opbergvakjes bevat voor pasjes en briefgeld. Deze Sony hoesjes zijn te krijgen met een lipje aan de buitenkant en zonder een lipje.

In beide gevallen worden de smartphone hoesjes magnetisch afgesloten, waardoor de schadekans bij een ongeluk te verwaarlozen is. Je kunt ook je eigen Sony Xperia XZs TPU case ontwerpen. Ook al gedacht aan een screenprotector? Zonder een goed functionerend beeldscherm heb je namelijk weinig aan de indrukwekkende 19-megapixelcamera. Een Sony Xperia XZs screenprotector voorkomt krassen en scheurtjes op het touchsreen. Dit wil je uiteraard zo zuiver mogelijk houden.  

Eigen Sony Xperia XZs hoesjes maken erg goedkoop

Jouw unieke Sony Xperia XZs hoesje wordt door ons in eigen beheer bedrukt, waardoor we de kosten laag kunnen houden. Met onze printservice lopen we voorop in de wereld van telecom accessoires. Ook bedrijven kunnen Sony Xperia XZs hoesjes maken. Als medewerkers gebruik maken van dezelfde telefoons en dezelfde hoesjes levert dat niet alleen een unieke maar ook een zeer professionele uitstraling op.  

Bedrijven kunnen foto's, teksten en een chique logo op het hoesje plaatsen en optimaal profiteren van bundelkorting. Hoe meer Sony Xperia XZs hoesjes er worden besteld, hoe goedkoper ze namelijk worden.