Zelf unieke Sony Xperia XA1 hoesjes ontwerpen bij B2C Telecom

Het mooie aan de Sony Xperia XA1 is dat het scherm doorloopt van rand tot rand. Hierdoor lijkt het net alsof het display helemaal geen omlijsting heeft. Verder heeft Sony zoals we gewend zijn uitgepakt met degelijke camera’s: aan de achterkant prijkt een 23 megapixel-camera en de selfiecamera heeft een 8 megapixel-sensor. Zelf een hoesje maken voor de Sony Xperia XA1 kan bij B2C Telecom. Dit is een extra service als aanvulling op het schitterende assortiment Sony Xperia XA1 hoesjes.

Exclusieve prints zijn al terug te zien op de design hoesjes van B2C Telecom. Maar u kunt hier nog een schepje bovenop doen door zelf een Sony hoesje te maken voor de Xperia XA1. Dit kan als u gebruik maakt van onze unieke Phone Case Designer en dit is een tool die door onze klanten met open armen wordt ontvangen. Het was nog nooit zo makkelijk om persoonlijke foto’s en teksten op een gsm-hoesje te plaatsen. Hier kunnen dan nog logo's, mooie cliparts en flitsende achtergrondkleuren aan worden toegevoegd.  

Sony Xperia XA1 belonen met eigen ontwerp

Een eigen smartphone hoesje maken kan dus ook voor de Sony Xperia XA1. De Helio P20 octacore-processor is voldoende toegerust op dagelijkse taken en u kunt er zonder problemen games mee spelen. Dit maakt dat de middenklasser gebaat is bij een goedkoop smartphonehoesje. Het liefst heeft u natuurlijk een uniek product in handen. Dit kan door een eigen Sony Xperia XA1 te ontwerpen.

Met onze bijzondere printservice lopen we voorop. Voor steeds meer gsm's en tablets is het mogelijk om zelf een hoesje te maken. Bent u in het bezit van de Sony Xperia XA1, dan ligt een fraai ontworpen smartphone hoesje binnen de mogelijkheden.

Maakt u gebruik van onze unieke Phone Case Designer, dan is iedere stap die u zet later terug te zien in de preview op onze website. Vervolgens kunt u de genomen stappen ook weer terugdraaien. Dankzij deze fraaie service moet het wel heel gek lopen wilt u niet tevreden zijn over uw zelf gemaakte Sony Xperia XA1 case.

Eigen ontwerp op TPU hoesjes en boekhoesjes Sony Xperia XA1

Voor het ontwerp kunt u trouwens gebruik maken van TPU hoezen en boekhoesjes. De TPU hoes bedekt de zijkant en de achterkant van de Sony Xperia XA1 volledig, het boekhoesje met of zonder lipje heeft een magnetische sluiting. Veel mensen die een eigen hoesje maken besluiten ook een screenprotector te nemen. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij B2C Telecom zelf hun Sony Xperia XA1 hoesjes ontwerpen.