Een telefoonhoesje met je eigen foto’s, teksten en prints 

Voor wie denkt dat het ontwerpen van een eigen telefoonhoesje veel tijd en geld kost, heeft het mis. Bij B2CTelecom zit alles onder een paraplu waardoor we de kosten voor jou zo laag mogelijk kunnen houden. Daarnaast zorgt onze eigen ontwikkelde Photo Case Designer ervoor dat het ontwerpen van je case in een handomdraai is gepiept. Bij B2C Telecom houden we niet van gedoe, daarom zorgen we ervoor dat zowel het ontwerp- als het bestelproces zo eenvoudig en snel mogelijk verloopt. Besluit jij om je eigen case te gaan designen, kies dan voor foto’s die een mooie herinnering vormen van een bepaald moment. Misschien ben je net terug van een wereldreis of heb je prachtige foto’s gemaakt van je favoriete concert, hoe leuk is het om deze afbeeldingen te vereeuwigen op je Motorola Moto G7 Power?

Ontwerp je eigen telefoonhoesje | Motorola Moto G7 Power

Eén keer opladen en je kunt weer 60 uur vooruit. De accu van de Motorola Moto G7 Power is ijzersterk. Met het grote 6,2 inch HD+ scherm en een 4 GB werkgeheugen heb jij een telefoon in handen die naast een goede kwaliteit ook relatief goedkoop is. Genoeg redenen om dit mooie toestel te beschermen tegen val- en krasschade. En natuurlijk is er geen betere manier om dit te doen dan met een telefoonhoesje van topkwaliteit. Bij B2C Telecom vind je een uitgebreid assortiment aan reguliere hoesjes die je smartphone beschermen tegen invloeden van buitenaf. Maar eigenlijk is er niets zo leuk als het ontwerpen van je eigen hoesje. Je zit niet vast aan een standaard print, maar bedenkt geheel op eigen wijze jouw design.  

Een unieke telefooncase bij B2CTelecom

Hebben we je enthousiast gemaakt? Begin dan vandaag nog met het ontwerpen van je eigen TPU-siliconen hoesje, bookcase of stand case. Heb je al een uniek hoesje of zie je het niet zitten om er een voor jezelf te designen? Doe het dan voor die ene goede vriend of vriendin. Neem maar van ons aan: het is hét cadeau waarmee je laat zien dat je tijd en moeite hebt gestoken in het geven van een persoonlijk geschenk. Naast dat het natuurlijk heel leuk is om een uniek telefoonhoesje te krijgen, is het ook nog eens erg praktisch. Een hoesje voor je smartphone is in geen enkel geval een overbodige luxe. Je weet het waarschijnlijk zelf wel: een kras of barst is zo gemaakt. En niets is zo irritant als een beschadigde telefoon terwijl je ‘m net nieuw hebt. Heb je vragen of loop je tijdens het ontwerpproces tegen een probleem aan? Neem dan contact op met onze klantenservice, onze medewerkers helpen je graag verder.