Zelf je Moto G52 hoesje ontwerpen

De Motorola Moto G52 koppelt prima specificaties aan een relatief betaalbare prijs. Dit toestel presteert dus uitstekend voor het geld wat je ervoor betaalt, maar zal vanwege zijn generieke uitstraling geen prijzen winnen bij de jaarlijkse design awards. Gelukkig kun je jouw Moto G52 eenvoudig verfraaien door er zelf een uniek telefoonhoesje voor te ontwerpen!

Motorola Moto G52: minimalistische case ontwerpen

Met zijn 6,55 inch schermformaat is de Motorola Moto G52 van zichzelf al groot genoeg. Wij begrijpen dus best dat je niet zit te wachten op een telefoonhoesje dat je toestel nog eens veel groter maakt. Een TPU siliconen case is hiervoor met zijn minimalistische karakter de ideale oplossing, omdat dit type hoesje alleen de achterkant van je smartphone omsluit.

Met de Phone Case Designer van B2C Telecom kun je voor je Moto G52 in enkele minuten helemaal zelf een fraaie TPU case ontwerpen. Goed om te weten is wel dat deze niet de voorkant van je telefoon beschermt, waardoor het een slim idee is om er ook een kwalitatief hoogwaardige screenprotector bij te bestellen. Zo is je telefoon aan de voor- én achterkant goed beschermd.

Smartphone hoesje met foto ontwerpen voor de Moto G52

Ben jij niet zozeer op zoek naar een minimalistisch hoesje, maar naar een hoesje dat het meeste gebruiksgemak geeft? Dan kom je al snel uit bij een stand case (met praktische standaard om je Moto G52 op tafel neer te zetten) of book case (beter bekend als boekhoesje en met handige vakjes om onderweg je pasjes en briefgeld mee te nemen).

Zowel een stand case als book case omsluiten je Motorola Moto G52 aan alle kanten en bieden daarmee optimale bescherming. Hierdoor heb je niet alleen geen screenprotector meer nodig, maar heb je ook dubbel zoveel ruimte om je creativiteit kwijt te kunnen bij het zelf ontwerpen van je hoesje. Voeg foto’s, afbeeldingen, tekst, clipart en patronen toe; vrijwel alles is mogelijk!

Zelf een GSM hoesje ontwerpen voor de Motorola Moto G52

Veel mensen die op onze website een GSM hoesje ontwerpen doen dit niet voor zichzelf, maar voor een ander. Een gepersonaliseerd telefoonhoesje is immers een origineel cadeau waar iemand jarenlang – en elke dag opnieuw – plezier van heeft. Ken jij iemand met een Motorola Moto G52? Geef dan een door jou ontworpen hoesje als hip en origineel cadeau.

Hoef jij een hoesje voor de Moto G52 niet per se zelf te ontwerpen, maar vind je het gewoon lastig om hoesjes met een leuk ontwerp te vinden? Op onze website kun je telefoonhoesje niet alleen zelf maken, maar heb je ook de keuze uit een ruim aanbod van honderden verschillende hoesjesdesigns voor de Motorola Moto G52. Bekijk nu onze uitgebreide collectie en vind jouw favoriete hoesje!