Huawei P9 Lite hoesje maken bij B2C Telecom

De Huawei P9 Lite is enige tijd geleden door de consumentenbond uitgeroepen tot beste aankoop en dit zal niet voor niets zijn. Het apparaat is stijlvol en krachtig dankzij respectievelijk het metalen design en de processor met acht cores (3GB werkgeheugen). Onze Huawei P9 Lite hoesjes passen uitstekend bij dit geweldige toestel, maar nog fraaier wordt het als je zelf een hoesje maakt voor de Huawei P9 Lite. Bij B2C Telecom is zelf een hoesje ontwerpen een zeer speciale gebeurtenis.

Waarom? Omdat je bezig bent met het ontwerpen van een uniek product, waar geen enkele bewoner van onze planeet mee rond zal lopen. Dit komt omdat je met onze Phone Case Designer persoonlijke afbeeldingen, teksten en logo’s op een boek hoesje of een TPU hoesje kunt plaatsen. Het ontwerpproces wijst zichzelf, bovendien is op onze website een video handleiding terug te zien. Hierop is precies te zien welke stappen je moet ondernemen om een uniek Huawei P9 Lite hoesje samen te stellen.

Praktische Huawei P9 Lite hoesje ontwerp je gewoon zelf

De eerste stap is een keuze te maken tussen een boekhoesje met lipje of een boekhoesje zonder lipje. Het boekhoesje zonder lipje heeft een magnetische sluiting aan de binnenkant, terwijl die zich bij een boekhoesje met lipje aan de buitenkant bevindt. Beide Huawei P9 Lite hoesjes zijn zeer stevig en praktisch, want uitgerust met speciale vakjes waarin briefgeld en pasjes gestopt kunnen worden. Kies je voor een TPU hoesje, dan wordt het scherm van de Huawei P9 Lite niet volledig bedekt en is het raadzaam een screenprotector te overwegen.

Is de keuze voor het witte telefoonhoesje eenmaal gemaakt, dan kan het ontwerpen van start gaan. Vaak kiezen mensen ervoor om foto’s op de Huawei hoes te plaatsen die hen persoonlijk raken. Resultaat is de ene keer een hoesje met vakantiefoto, de andere keer een smartphone hoesje met kampioensfoto. Vervolgens kunnen er nog clip arts, achtergrondkleuren en speciale effecten aan het ontwerp worden toegevoegd.

Eigen Huawei P9 Lite hoesje maken leuk om te doen

Je merkt al dat een eigen Huawei P9 Lite hoesje maken erg leuk is om te doen. Bovendien kun je gemaakte beslissingen altijd weer terugdraaien. Je krijgt immers in een preview op de website te zien hoe je ontwerp eruit ziet. Voor zowel particulieren als bedrijven is het mogelijk om zelf Huawei P9 Lite hoesjes te ontwerpen. Bedrijven kunnen daarbij profiteren van bundelkorting. Hoe meer hoesjes er worden besteld, hoe hoger immers de korting. Maak het Huawei P9 Lite feest compleet door zelf een hoes te ontwerpen!