Zelf Huawei P30 Lite hoesje ontwerpen 

Met een zee aan opslaggeheugen en zijn driedubbele camera is de Huawei P30 Lite een prima toestel. Met zijn glazen behuizing is het echter ook een kwetsbare telefoon die de nodige bescherming nodig heeft. Nu kun je natuurlijk het internet afstruinen op zoek naar een geschikt Huawei P30 Lite hoesje, maar je kunt er ook zelf een ontwerpen. Met eigen foto’s en tekst kun je laten zien wat je belangrijk vindt. Ontdek onze simpele designtool en tover je Huawei P30 Lite hoesje om tot een persoonlijke accessoire.

Een unieke print voor je smartphonehoesje

Ben je eigenaar van een Huawei P30 Lite, dan kun je bij B2C Telecom kiezen uit een TPU-hoesje, standcase of boekhoesje. Bedenk wat goed bij jou past en bedruk je case met een unieke print. Een TPU-hoesje beschermt met name de achterkant van je telefoon en is heel flexibel.  Zet je je toestel graag neer? Dan is een standcase misschien wel iets voor jou. Met een boekhoesje bescherm je je Huawei P30 Lite van alle kanten, ideaal voor gebruikers die hun smartphone veelvuldig gebruiken. 

Op de website van B2CTelecom vind je een instructiefilmpje waarin precies wordt uitgelegd hoe het ontwerpen van je eigen hoesje in z’n werk gaat. Volg de stappen en check je ontwerp tussendoor regelmatig in 3D preview, zo kom je uiteindelijk tot het mooiste resultaat.

Plaats eigen tekst en foto’s op je Huawei P30 Lite hoesje | B2C Telecom

De beste manier om je smartphone schadevrij te houden, is door gebruik te maken van hoesjes en cases. Naast dat het je eigen Huawei P30 Lite op en top beschermt, is een gepersonaliseerd Huawei P30 Lite hoesje ook het perfecte cadeau. Niet duur, origineel én praktisch. B2C Telecom levert hoesjes voor vrijwel alle modellen. Verras je vriend of vriendin met een zelfontworpen telefooncase en geef ze een cadeau waar ze nog lang van kunnen genieten. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht. Hoe leuk is het om al je personeelsleden hetzelfde hoesje te geven? 

Na het plaatsen van je bestelling leveren wij je hoesje zo snel mogelijk bij je thuis af. Bij ons gebeurt alles binnenshuis waardoor we de kosten zo laag mogelijk kunnen houden. Omdat we alle bestellingen met de grootste zorg behandelen, ben jij altijd verzekerd van een kwaliteitsproduct. Hebben we je enthousiast gemaakt? Begin dan vandaag nog met het ontwerpen van je eigen hoesje.