Maak de Huawei P20 uniek door je eigen hoesje te ontwerpen  

De P20 is het topmodel van de Huawei van 2018. De supersonische smartphone heeft de beschikking over een geweldige camera met drie lenzen en daarmee is het schieten van foto’s een ware happening. Natuurlijk dien je deze schitterende smartphone goed te beschermen. Dit doe je met een goedkoop Huawei P20 hoesje van B2C Telecom. Als je een uniek telefoonhoesje zoekt, ben je op de juiste website aanbeland. Hier kun je zelf een Huawei P20 hoesje ontwerpen met eigen teksten en een fraai logo, in combinatie met een mooie foto.

De Huawei P20 kan zich meten met de beste iPhones en Samsungs. Zo beschikt de Huawei P20 over een dubbele 24 megapixel-camera en een randloos 5,7 inch-scherm. Leuke Huawei P20 hoesjes met fraaie prints kun je bij ons kopen voor zeer weinig geld. De Huawei P20 design hoesjes in verschillende thema’s bieden zeer goede bescherming en zien er ook nog eens exclusief uit. Geen enkele aanbieder van smartphone accessoires verkoopt onze design hoesjes. Je krijgt dus echt iets bijzonders in huis. 

Ontwerp jouw Huawei P20 hoesje geheel in eigen stijl met vele foto’s 

Mensen die niet kunnen kiezen uit ons schitterende aanbod design hoesjes, kunnen we gerust stellen. Je kunt namelijk ook zelf de regisseur zijn over je eigen telefoonhoesje met unieke print. Behalve over de bijzondere Phone Case Designer, dien je gebruik te maken van een dosis eigen creativiteit. De combinatie van die twee facetten zorgt ervoor dat je in een mum van tijd een bijzonder smartphone hoesje uit de hoge hoed hebt getoverd. Vele foto’s en teksten kun je uitbreiden met clip arts, glossy effecten en speciale patronen. Een deel van jouw mooiste foto kun je tot in detail terug laten komen op de magnetische sluitclip van een boekhoesje. Deze hoesjes zijn verreweg het populairst bij B2C Telecom. Je kunt alle acties die je onderneemt live meemaken op je scherm: zo handig is ons pcd-programma. Anders accessoires zijn ook het vermelden waard, zoals onze Huawei P20 screenprotectors (die je scherm beschermen),

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken