Ontwerp een uniek Huawei P20 Lite hoesje bij B2C Telecom 

De Huawei P20 Lite is het kleine broertje van de Huawei P20 en beschikt over fraaie eigenschappen. De smartphone heeft een groot voorkant vullend scherm en is met je gezicht te ontgrendelen. Dankzij een leuk Huawei P20 Lite hoesje kan er niks gebeuren met het fraaie design. Ben je op zoek naar een unieke Huawei P20 Lite accessoire? Je kunt bij B2C Telecom zelf een hoesje ontwerpen, met jouw eigen foto’s of de naam van jezelf of die van je bedrijf. Of met wellicht een logo van je favoriete voetbalclub. 

De Huawei P20 Lite beschikt over een 16 megapixel-frontcamera en een scherm van 5,8 inch, met een resolutie van 2280 bij 1080 pixels. Dat het een light versie betreft, wil niet zeggen dat de gsm een dertien in een dozijn kwalificatie verdient. Sterker nog. Deze smartphone is een schitterend midrange model, met uitstekende eigenschappen. Daarom is het aanschaffen van een Huawei P20 Lite hoesje een verstandige keuze. Onze hoesjes zijn zeer praktisch en schokabsorberend. Uniek worden ze als je zelf een Huawei P20 Lite hoesje ontwerpt.

Zet een logo, foto of naam op een Huawei P20 Lite hoesje

De Huawei P20 Lite lijkt op de Apple iPhone X. Tenminste, wat betreft het design. De prijs verschilt natuurlijk enorm. Deze Huawei P20 Lite geef je een uniek uiterlijk door er zelf een hoesje voor te maken. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een Huawei P20 Lite design hoesje, met print in een fraai thema. Onze design hoesjes zijn nergens anders te krijgen. Van exclusief naar uniek? Dat kan als je het smartphone hoesje zelf ontwerpt. Dit is zeer eenvoudig, met onze gebruiksvriendelijke Phone Case Designer.

Met deze unieke ontwerpmodule kunnen klanten hun eigen foto’s en teksten op boekhoesjes en TPU hoesjes zetten. Je kunt er zelfs effecten, clip arts en chique patronen aan toevoegen. Alle handelingen die je verricht, zijn real time te aanschouwen. Kies je voor een boekhoesje, dan is de sluitclip zelfs door jou te ontwerpen. Jouw Huawei P20 Lite hoesje met eigen teksten en foto’s wordt zeer speciaal. Plaats je jouw design op een TPU case, dan doet ook een Huawei P20 Lite screenprotector wonderen.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken