Ontwerp unieke Huawei Y6 II Compact hoesjes bij B2C Telecom

De Huawei Y6 II Compact is betaalbaar en praktisch. De Huawei Y6 II Compact heeft een 5 inch beeldscherm en een 1,3 GHz quad-core processor, gesteund door 2 GB werkgeheugen. Als je een uniek hoesje wilt voor dit toestel, lees dan verder. Bij B2C Telecom is het namelijk mogelijk om zelf een hoesje te maken voor de Huawei Y6 II Compact. Dit levert het Huawei Y6 II Compact hoesje op waar je altijd al van hebt gefantaseerd.

Goed nieuws voor mensen die veel naar het buitenland gaan en daar ook vrijuit willen bellen, sms'en en internetten. De Huawei Y6 II Compact heeft dual-sim en dit biedt de mogelijkheid om twee verschillende simkaarten tegelijkertijd in het toestel te zetten. Als je nu in het buitenland schitterende foto's hebt geschoten met dit toestel, dan hebben we nog veel beter nieuws. Met de Phone Case Designer van B2C Telecom kun je deze foto's op een boekhoesje of een TPU hoesje zetten.

Een Huawei Y6 II Compact hoesje met vakantiefoto ziet er erg mooi uit. Of die nu op een boekhoesje of op een TPU hoesje is gezet. De hoesjes hebben echter wel verschillende kenmerken. De Huawei Y6 II Compact TPU hoesjes beschermen vooral de achterkant en de zijkanten van het toestel, terwijl een boekhoesje zich om de volledige telefoon sluit. En dan zijn er nog verschillende boekhoesjes waar je een eigen ontwerp op kunt plaatsen.

Huawei Y6 II Compact hoesjes maken en bestellen

Een boekhoesje met lipje aan de buitenkant heeft een magnetische werking. Bij een boekhoesje zonder een lipje zit aan de binnenkant een magneet. Op al deze smartphone hoesjes is het mogelijk speciale teksten, foto’s, logo’s of afbeeldingen te zetten.

Dit roept bij veel van onze klanten enthousiasme op. En het is alles behalve moeilijk om voor elkaar te krijgen! Onze website voorziet in een zeer praktische handleiding, zowel in print als op video. Kijk dus snel hoe je voor je Huawei Y6 II Compact zelf een uniek telefoonhoesje ontwerpt!

Zelf Huawei Y6 II Compact hoesje ontwerpen creatief proces

Er kunnen glossy effecten, achtergrondkleuren en clip arts op het Huawei Y6 II Compact hoesje worden gezet. Is het resultaat niet naar wens, dan zijn er aanpassingen te verrichten. Jouw telefoonhoesje met foto heeft er nog nooit zo mooi uitgezien!

Bovendien kunnen we je ervan verzekeren dat niemand dit specifieke Huawei Y6 II Compact hoesje in zijn of haar bezit heeft! Zoals je bij ons gewend bent betaal je voor zelf gemaakte Huawei hoesjes en Huawei Y6 II Compact screenprotectors de laagste prijs!