Ontwerp unieke Huawei Y6 II Compact hoesjes bij B2C Telecom

De Huawei Y6 II Compact is betaalbaar en praktisch. De Huawei Y6 II Compact heeft een 5 inch beeldscherm en een 1,3 GHz quad-core processor, gesteund door 2 GB werkgeheugen. Als u een uniek hoesje wilt voor dit toestel, lees dan verder. Bij B2C Telecom is het namelijk mogelijk om zelf een hoesje te maken voor de Huawei Y6 II Compact. Dit levert het Huawei Y6 II Compact hoesje op waar u altijd al van hebt gefantaseerd.

Goed nieuws voor mensen die veel naar het buitenland gaan en daar ook vrijuit willen bellen, sms'en en internetten. De Huawei Y6 II Compact heeft dual-sim en dit biedt de mogelijkheid om twee verschillende simkaarten tegelijkertijd in het toestel te zetten. Als u nu in het buitenland schitterende foto's hebt geschoten met dit toestel, dan hebben we nog veel beter nieuws. Met de Phone Case Designer van B2C Telecom kunt u deze foto's op een boekhoesje of een TPU hoesje zetten.

Een Huawei Y6 II Compact hoesje met vakantiefoto ziet er erg mooi uit. Of die nu op een boekhoesje of op een TPU hoesje is gezet. De hoesjes hebben echter wel verschillende kenmerken. De Huawei Y6 II Compact TPU hoesjes beschermen vooral de achterkant en de zijkanten van het toestel, terwijl een boekhoesje zich om de volledige gsm sluit. En dan zijn er nog verschillende boekhoesjes waar u een eigen ontwerp op kunt plaatsen.

Huawei Y6 II Compact hoesjes maken en bestellen

Een boekhoesje met lipje aan de buitenkant heeft een magnetische werking. Bij een boekhoesje zonder een lipje zit aan de binnenkant een magneet. Op al deze smartphone hoesjes is het mogelijk speciale teksten, foto’s, logo’s of afbeeldingen te zetten.

Dit roept bij veel van onze klanten enthousiasme op. En het is alles behalve moeilijk om voor elkaar te krijgen! Deze pagina voorziet in een zeer praktische handleiding, zowel in print als op video. Kijk dus snel hoe u voor uw Huawei Y6 II Compact zelf een uniek telefoonhoesje ontwerpt!

Zelf Huawei Y6 II Compact hoesje ontwerpen creatief proces

Er kunnen glossy effecten, achtergrondkleuren en clip arts op het Huawei Y6 II Compact hoesje worden gezet. Is het resultaat niet naar wens, dan zijn er aanpassingen te verrichten. Uw gsm hoesje met foto heeft er nog nooit zo mooi uitgezien!

Bovendien kunnen we u ervan verzekeren dat niemand dit specifieke Huawei Y6 II Compact hoesje in zijn of haar bezit heeft! Zoals u bij ons gewend bent betaalt u voor zelf gemaakte Huawei hoesjes en Huawei Y6 II Compact screenprotectors de laagste prijs.