Maak Huawei Mate 10 Lite hoesje bij B2C telecom

De Huawei Mate 10 Lite is een opvallend apparaat, dat liefst vier camera’s onder zijn hoede heeft. Dit soort specificaties gaan we in steeds ruimere mate zien. Ben je op zoek naar een  smartphone hoesje dat niemand heeft? Ontwerp dan zelf een Huawei Mate 10 Lite hoesje, met eigen foto’s en teksten. Met onze Phone Case Designer ontwerp je de mooiste Huawei Mate 10 Lite hoesjes tegen de laagst mogelijke kosten.

De Huawei Mate 10 Lite heeft een voorkant vullend scherm en is dus zeer modern. Het mooie toestel heeft een stevige metalen behuizing. Extra stevigheid krijg je als je een Huawei Mate 10 Lite hoesje koopt. Dit is niet alleen maar mooi om te zien. De Huawei Mate 10 blijft onbeschadigd met een leuk Huawei Mate 10 Lite hoesje. Samen met een hoesje kan er met dit kostbare toestel niks geks gebeuren.

Unieke Huawei mate 10 Lite hoesjes met foto

Designs kun je zelf op een Huawei hoesje zetten maar je kunt ook gaan voor de printjes van B2C Telecom. Met onze Huawei design hoesjes zal het scherm van de Huawei Mate 10 Lite alle beelden en video’s scherp fraai blijven tonen. Onze telefoonhoesjes met foto zijn zeer exclusief. Je vindt de designs nergens anders ter wereld! Met hoesjes met unieke prints haal je niet alleen de beste bescherming in huis. Je bezorgt de Huawei Mate 10 Lite ook een unieke look!

Je kunt jouw persoonlijke foto’s en teksten op een boekhoesje of een TPU hoesje zetten. Beide hoesjes hebben zo hun eigen voordelen. Boek cases beschermen de Huawei Mate 10 Lite aan alle kanten en hebben speciale vakjes. Hierin is plaats voor briefgeld en pasjes. Met een Huawei TPU case ligt het scherm voor een groot deel vrij. Daarom bestelt men bij dit hoesje vaak een Huawei Mate 10 Lite screenprotector.

Maak Huawei Mate 10 Lite hoesje persoonlijk

Onze Huawei hoesjes zijn gemaakt van PU leer en TPU. Valt de telefoon een keer op de grond, dan is er niets aan de hand. Deze hoesjes kun je zeer persoonlijk maken, door voor een eigen ontwerp te gaan. Vanuit Instagram is het mogelijk om tien foto’s te uploaden en deze op je hoesje te zetten. Vervolgens zijn er nog teksten, cliparts, een glossy effect en jouw favoriete achtergrondkleur aan de Huawei case toe te voegen.  

B2C Telecom biedt altijd waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken