Huawei Mate 10 Lite telefoonhoesjes

Bekijk hier alle telefoonhoesjes voor jouw Huawei Mate 10 Lite.

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
758 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
1 2 ... 48

Een leuk hoesje is het beste maatje voor jouw Huawei Mate 10 Lite

De Huawei Mate 10 Lite valt op dankzij de vier aanwezige camera’s. Als je daar niet voldoende leuke foto’s mee kunt schieten, weten wij het ook even niet meer. We beschikken over zeer veel hoesjes die jouw apparaat optimaal beschermen en een geweldige uitstraling geven. Bovendien zijn de Huawei Mate 10 Lite hoesje van B2C Telecom zeer goedkoop. Ben je fan van onze design hoesjes? Of heb je liever een standaard boekhoesje of TPU case? Bij ons kun je alle kanten op. Je kunt zelfs je eigen Huawei Mate 10 Lite hoesje ontwerpen bij B2C Telecom.

Dit toestel van Huawei doet niet onder voor een behoorlijk aantal telefoons in het topsegment. Zo beslaat het scherm de hele voorkant van het apparaat. Daarom is het ook zo goed om de stevige metalen behuizing te verzegelen met een Huawei Mate 10 Lite hoesje. Dan is het geen probleem als het toestel op een dag uit je handen valt. Een Huawei Mate 10 Lite stand case zorgt voor een luxe en strakke bescherming. Dit geweldige hoesje is gemaakt van PU-leer (kunstleer) en TPU. De houder heeft dichte uitsparingen voor de knoppen aan de zijkanten en aan de onderkant van de houder zijn open uitsparingen gemaakt voor opladers en headsets. Verder is er ruimte voor pasjes en briefgeld en is de case als standaard te gebruiken.

Een tof design maakt jouw Huawei Mate 10 Lite hoesje zeer exclusief

Met een Huawei Mate 10 Lite TPU case zorg je ervoor dat je maximaal flexibel bent met het toestel en dat het design zoveel mogelijk zichtbaar blijft. De achterkant en de zijkanten van de telefoon worden goed bedekt en door de opstaande randen zal bij een val van de telefoon het scherm en de randen niet direct de grond raken. Een stand case is trouwens een variant op een boekhoesje en op beide producten worden vaak designs geplaatst. Onze Huawei Mate 10 Lite design hoesjes zijn voorzien van zeer speciale prints, gemaakt door onze eigen ontwerper. Op al deze cases kun je ook zelf een eigen design zetten. Je kunt met de Phone Case Designer een TPU hoesje of een boekhoesje laten bedrukken met foto's van je huisdier, geliefde, kinderen of favoriete hobby en een quote toevoegen of je eigen naam. Bij een TPU hoesje wordt meestal ook een Huawei Mate 10 Lite screenprotector besteld.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Korting bij grotere bestellingen
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken