Zelf Huawei P10 Lite hoesjes maken bij B2C Telecom

Je zou het niet zeggen maar de Huawei P10 Lite beschikt over een groter beeldscherm dan de Huawei P10. De Huawei P10 Lite heeft een 5,2 inch Full HD-beeldscherm, een 12-megapixelcamera op de achterkant en een 8-megapixelcamera op de voorkant. Ons aanbod Huawei P10 Lite hoesjes op deze website is natuurlijk van zeer goede kwaliteit. Wil je een uniek hoesje voor dit mooie toestel, dan ontwerp je dit zelf. Een eigen Huawei P10 Lite hoesje maken is een feestelijke aangelegenheid met onze Phone Case Designer.

De Huawei P10 Lite gaat langer mee met een hoesje dat je zelf ontwerpt. De print wordt namelijk aangebracht op een boekhoesje of een TPU hoesje en deze producten zijn gemaakt van zeer sterk materiaal. Een TPU hoesje is iets flexibeler dan een boekhoesje omdat het in elke broekzak past. Een boekhoesje heeft daarentegen een magnetische sluiting. Ofwel aan de buitenkant (met lipje), ofwel aan de binnenkant (dus zonder lipje). Deze telefoonhoesjes worden uniek als je er zelf een ontwerp aan toevoegt via onze site.

Zelf ontworpen TPU hoesje Huawei P10 Lite

Omdat deze schitterende smartphone hoesjes helemaal niet duur zijn, kun je er net zo goed meteen een screenprotector bij bestellen. Een screenprotector van folie of van glas beschermt het touchscreen. Een zelf gemaakt Huawei P10 Lite hoesje en een screenprotector zorgen ervoor dat de fraaie specificaties van het toestel behouden blijven. Een Huawei hoesje dat je zelf maakt beschermt niet alleen, het bezorgt jouw Huawei P10 Lite een unieke uitstraling.

Stel dat je tot over je oren verliefd bent, dan kan het leuk zijn om een mooie foto van jezelf en je partner op het Huawei P10 Lite hoesje te plaatsen. Maar je kunt ook verliefd zijn op je huisdier of het nieuwe droomhuis dat je zojuist hebt gekocht.

Vakantie terugzien op Huawei P10 Lite hoesje

Ook in die gevallen dient de optie zich aan om hiervan de mooiste afbeeldingen te plaatsen op het TPU hoesje of het boekhoesje. Je kunt met de Phone Case Designer elk stap die je zet in een speciale preview terugzien, waarna je nog aanpassingen kunt doen aan het ontwerp.

Andere mensen kiezen ervoor om een hoesje met vakantiefoto om de Huawei P10 Lite te doen. We raden je aan je creativiteit aan te spreken. Dan wordt een eigen hoesje maken voor de Huawei P10 Lite pas echt leuk. Je hebt het zelf ontworpen hoesje snel in huis doordat we het in eigen beheer produceren. Hiermee staan we ook garant voor een kwalitatief product.