Huawei Y5 II hoesjes maken exclusief bij B2C Telecom

De Huawei Y5 II is een redelijk goed presterend toestel in het budget-segment. De telefoon van de Chinese fabrikant heeft niet veel bijzondere eigenschappen, maar je krijgt voor een laag aanschafbedrag wel veel degelijkheid terug.  Bovendien kun je het leuke extraatje regelen door zelf een uniek hoesje te maken voor de Huawei Y5 II. Door zelf een leuk telefoonhoesje te maken wordt de Huawei Y5 II beschermd en krijgt het op de koop toe een schitterende uitstraling.

De Huawei Y5 II beschikt over de mogelijkheid om een tweede simkaart te gebruiken. Dual-sim maakt het mogelijk dat mensen die bijvoorbeeld veel reizen, simkaarten uit verschillende landen naast elkaar kunnen gebruiken zonder hoge roamingkosten te betalen. Je kunt foto’s van deze reizen nu op een unieke manier vastleggen door ze op een smartphone hoesje te plaatsen. Dit kan met onze unieke Phone Case Designer.

Zelf foto’s en teksten zetten op Huawei Y5 II hoesje

Deze door onszelf ontwikkelde tool is zeer gemakkelijk te gebruiken. Een handleiding op onze website laat zien hoe je met het grootste gemak je allerleukste foto’s en teksten op het Huawei Y5 II hoesje zet. Vervolgens zijn er nog logo’s bij te plaatsen. Dit laatste is ook voor bedrijven interessant (zoals je weet kunnen zowel particulieren als bedrijven bij B2C Telecom zelf hun smartphone hoesjes ontwerpen).

Bedrijven kiezen er steeds vaker voor om hun personeel te belonen met een telefoon van de zaak en wat is er mooier dan al deze apparaten te voorzien van hetzelfde Huawei Y5 II hoesje. Dit levert natuurlijk een geweldige uitstraling op, zowel naar binnen als naar buiten toe. Bedrijven krijgen als ze zelf hun hoesjes ontwerpen altijd gratis een proefdruk toegestuurd. Bovendien geldt: hoe meer zelf gemaakte Huawei Y5 II hoezen er worden besteld, hoe goedkoper ze worden.

Goedkope boekhoesjes en TPU hoesjes: ook bij eigen ontwerp!

Nu zijn de telefoonhoesjes van B2C Telecom natuurlijk nooit te duur. Dat kun je al zien als je het gevarieerde en kwalitatief hoogstaande aanbod Huawei Y5 II hoesjes op onze website bekijkt. Ontwerp je zelf een Huawei Y5 II hoesje met foto, dan betaal je weliswaar iets meer, maar nog steeds een te verwaarlozen bedrag.

Zeker als je bekijkt wat je ervoor terugkrijgt: namelijk een unieke Huawei Y5 II case, waar gegarandeerd niemand ter wereld mee rondloopt. Zelf een Huawei case maken met bijvoorbeeld een vakantiefoto kan op een boekhoesje (met of zonder lipje) of een TPU hoesje. Bij een TPU hoesje met foto wordt vaak een screenprotector besteld.