Maak zelf unieke Huawei Ascend P8 Lite hoesjes bij B2C Telecom

De Huawei Ascend P8 Lite heeft een ultrafijn design en een 13 megapixel camera aan boord. De levensduur van de Huawei Ascend P8 Lite is te verlengen met de goedkope hoesjes van B2C Telecom en door zelf een hoesje te maken voor dit toestel breng je een uniek product op de wereld. Een Huawei Ascend P8 Lite hoesje maken kan bij B2C voor een klein bedrag.

Met een telefoonhoesje wordt de fraaie behuizing van de Huawei Ascend P8 Lite goed beschermd. Maar de hoesjes van B2C Telecom doen veel meer dan alleen essentiële bescherming bieden. Heb je er al eens aan gedacht om je eigen hoesje te ontwerpen voor de Huawei Ascend P8 Lite? Hier kun je een TPU hoesje voor gebruiken of een boekhoesje.

TPU hoesjes en boekhoesjes Huawei Ascend P8 Lite ideaal voor eigen ontwerp

Beide Huawei hoesjes hebben hun eigen specifieke kenmerken. Het TPU hoesje is vooral zeer flexibel, terwijl een boekhoesje de complete behuizing van de Huawei Ascend P8 Lite afdekt. Na het ontwerpen van een TPU hoesje doe je er verstandig aan ons aanbod screenprotectors te bekijken. Deze goedkope Huawei Ascend P8 Lite accessoire is nodig om het scherm te behoeden van schade.

Steeds meer klanten kiezen er voor om hun eigen hoesje te maken op onze website. Grote voordeel is dat je de Huawei Ascend P8 Lite echt persoonlijk kunt maken, omdat je je eigen foto’s en teksten op het hoesje kunt zetten. Zelf een Huawei Ascend P8 Lite hoesje ontwerpen is daarmee een unieke ervaring en het levert ook een unieke accessoire op. Met onze Phone Case Designer is het ontwerpen van een Huawei Ascend P8 Lite hoesje zeer makkelijk.

Printwerk Huawei Ascend P8 Lite in eigen beheer

Heb je even geen inspiratie, dan kun je altijd even kijken naar de voorbeelden van zelf gemaakte Huawei hoesjes van onze klanten. Deze smartphone hoesjes staan hierboven, net zoals de handleiding die laat zien hoe je zelf een Huawei Ascend P8 Lite hoesje met foto maakt. Als je klaar bent met het ontwerp, dan wordt een preview getoond met het resultaat.

Je hoeft dus pas op de bestelknop te drukken op het moment dat jouw Huawei Ascend P8 Lite hoes er in jouw ogen perfect uitziet. Daarnaast kun je een eigen Huawei hoesje maken tegen zeer scherpe prijzen. Dit komt onder andere omdat we het printwerk in eigen beheer doen. Met onze printservice lopen we sterk voor op de concurrentie.